رول بوقلمون شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوت است که در فر تهیه می‌شود. داخل رول را می‌توانید با سبزیجات و مواد دلخواه پر کنید.

مواد لازم

سینه بوقلمون 1 عدد

کالباس 150 گرم

قارچ 1 لیوان

گشنیز، ترخون و جعفری خرد شده 1 لیوان  

سیر 3 حبه

پیاز 1 عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

طرز تهیه

1-داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید. کالباس، پیاز، قارچ و سیر خرد شده را همراه با کمی رب، نمک و فلفل تفت دهید تا مایه آماده شود.

2- سینه بوقلمون را روی سطح صاف قرار دهید و بکوبید تا پهن شود.

3-  روی سطح گوشت سبزی خرد شده بریزید و روی سبزی مایه کالباس را بریزید.

4- سینه بوقلمون را از دو طرف جمع کنید به صورتی که مواد در مرکز سینه بوقلمون قرار بگیرد. با استفاده از نخ اطراف بوقلمون را خوب ببندید و روی گوشت بوقلمون را با روغن زیتون چرب کنید.

5- بوقلمون را در ظرف مخصوص فر بگذارید و روی ظرف را با آلمینیوم بپوشانید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 50 دقیقه قرار دهید.

6- بعد از 50 دقیقه آلمینیوم را بردارید و مجددا برای 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت بوقلمون طلایی شود.

7- پس از پخت بوقلمون را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. سپس گوشت را به صورت رولت برش بزنید و همراه با سس دلخواه سرو کنید.

نوش جان!