موس میوه دسری تابستانی و خنک است که از مخلوط میوه‌های تازه، خامه و ژلاتین تهیه می‌شود. موس انواع مختلفی دارد که در این مطلب می‌توانید روش تهیه موس هلو را بخوانید.

مواد لازم

هلو پوره شده 500 گرم

سفیده تخم مرغ 2 عدد

شکر 150 گرم

خامه فرم گرفته 200 گرم

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپ‌خوری

آبلیمو 1 قاشق چای‌خوری

رنده پوست لیموترش 1/2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- پودر ژلاتین را با آب‌ لیموترش و 2 لیوان آب سرد، روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس آن را در دمای محیط قرار دهید تا ولرم شود.

2- سفیده تخم‌مرغ و پودر شکر را در ظرفی با همزن برقی، هم بزنید تا پف کند و جای همزن روی آن باقی بماند.

3- خامه فرم‌گرفته را با لیسک به مخلوط سفیده تخم‌مرغ اضافه کنید و هم بزنید، سپس ژلاتین ذوب‌شده، وانیل و رنده پوست لیموترش را به آن اضافه کنید.

4- پوره هلو را به مایه موس اضافه کنید و هم بزنید.

5- موس آماده شده را داخل لیوان‌های دلخواه ریخته و به‌مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. موس هلو آماده شده را از یخچال بیرون آورده و روی آن را با خامه فرم‌گرفته، تکه‌های هلو و... تزیین و سرو کنید.

نوش جان!

نکته: برای تهیه پوره هلو کافی است پوست هلو را بگیرید و آن را در مخلوط کن کاملا میکس کنید تا حالت پوره‌ای یک‌دست شود.