اسپاگتی با سس قارچ همراه با فلفل دلمه‌ای و پیازچه؛ نوعی خوراک گیاهی است که طعم و مزه‌ای منحصر به فرد دارد و برای گیاه‌خوران یا طرفدارن سبزیجات بسیار عالی است. در این مطلب می‌توانید روش تهیه این اسپاگتی را بخوانید.

مواد لازم

اسپاگتی 400 گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری

پیازچه تازه خرد شده 2 قاشق

قارچ خرد شده 2 لیوان

پودر سیر 1 قاشق چای‌خوری

پودر آویشن 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- فلفل دلمه‌ای و قارچ را خرد کنید همراه با کمی روغن زیتون تفت دهید تا سرخ شود؛ سپس پودر آویشن، نمک، فلفل و پودر سیر را اضافه کنید.

2- اسپاگتی را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید و آبکشی کنید.

3- مایه اسپاگتی را با سرکه بالزامیک و پیازچه خرد شده مخلوط کنید و روی اسپاگتی بریزید و سرو کنید.

نوش جان!