شناسه : ۶۸۹۵۰۱ - سه شنبه ۵ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۴۰
اسپاگتی قارچ و پیازچه
اسپاگتی با سس قارچ همراه با فلفل دلمهای و پیازچه؛ نوعی خوراک گیاهی است که طعم و مزهای منحصر به فرد دارد و برای گیاهخوران یا طرفدارن سبزیجات بسیار عالی است. در این مطلب میتوانید روش تهیه این اسپاگتی را بخوانید.
اسپاگتی با سس قارچ همراه با فلفل دلمهای و پیازچه؛ نوعی خوراک گیاهی است که طعم و مزهای منحصر به فرد دارد و برای گیاهخوران یا طرفدارن سبزیجات بسیار عالی است. در این مطلب میتوانید روش تهیه این اسپاگتی را بخوانید.
مواد لازم
اسپاگتی 400 گرم
فلفل دلمهای قرمز 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
پیازچه تازه خرد شده 2 قاشق
قارچ خرد شده 2 لیوان
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- فلفل دلمهای و قارچ را خرد کنید همراه با کمی روغن زیتون تفت دهید تا سرخ شود؛ سپس پودر آویشن، نمک، فلفل و پودر سیر را اضافه کنید.
2- اسپاگتی را طبق دستور روی بستهبندی بپزید و آبکشی کنید.
3- مایه اسپاگتی را با سرکه بالزامیک و پیازچه خرد شده مخلوط کنید و روی اسپاگتی بریزید و سرو کنید.
نوش جان!