شناسه : ۶۸۹۵۲۲ - سه شنبه ۵ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۴۷
پای سبزیجات
پای سبزیجات یک روش منحصر به فرد و جذاب برای طبخ سبزیجات محسوب میشود و برای کسانی که رژیم غذایی دارند یا گیاهخوار هستند انتخابی عالی محسوب میشود.
پای سبزیجات یک روش منحصر به فرد و جذاب برای طبخ سبزیجات محسوب میشود و برای کسانی که رژیم غذایی دارند یا گیاهخوار هستند انتخابی عالی محسوب میشود.
مواد لازم
خمیر پای به میزان لازم
بادمجان 1 عدد
هویج 2 عدد
کدو 2 عدد
پیاز داغ 1 لیوان
پنیر پیتزای ورقهای 5 عدد
پودر سیر 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- خمیر پای را حاضر کنید و در قالب دلخواه پهن کنید.
2- سبزیجات را با استفاده از پوست کن یا چاقو به صورت خیلی ریز برش بزنید و روی آنها نمک بپاشید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا نرم شوند.
3- کف خمیر پیازداغ و پودر سیر پخش کنید و روی آن ردیف ردیف سبزیجات و پنیر پیتزا ورقهای بچینید تا حالت گل پیدا کند.
4- فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و پای را به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید تا پای آماده شود.
نوش جان!
برای تهیه حمیر پای میتوانید این مطلب را بخوانید.