پای سبزیجات یک روش منحصر به فرد و جذاب برای طبخ سبزیجات محسوب می‌شود و برای کسانی که رژیم غذایی دارند یا گیاه‌خوار هستند انتخابی عالی محسوب می‌شود.

مواد لازم

خمیر پای به میزان لازم

بادمجان 1 عدد

هویج 2 عدد

کدو 2 عدد

پیاز داغ 1 لیوان

پنیر پیتزای ورقه‌ای 5 عدد

پودر سیر 2 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- خمیر پای را حاضر کنید و در قالب دلخواه پهن کنید.

2- سبزیجات را با استفاده از پوست کن یا چاقو به صورت خیلی ریز برش بزنید و روی آن‌ها نمک بپاشید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا نرم شوند.

3- کف خمیر پیازداغ و پودر سیر پخش کنید و روی آن ردیف ردیف سبزیجات و پنیر پیتزا ورقه‌ای بچینید تا حالت گل پیدا کند.

4- فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و پای را به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید تا پای آماده شود.

نوش جان!

برای تهیه حمیر پای می‌توانید این مطلب را بخوانید.