گراتن کدو حلوایی و سیب زمینی، خوراکی لذیذ و هیجان انگیز است که برای نیمه دوم سال و فصل کدو حلوایی انتخابی عالی و هیجان انگیز است. این خوراک همچنین به دلیل نداشتن هرگونه گوشت، خوراک گیاهی محسوب می‌شود و برای گیاه‌خوران یا کسانی که گوشت دوست ندارند مناسب است.

مواد لازم

سیب زمینی متوسط 2 عدد

کدو حلوایی حلقه حلقه شده 200 گرم

پیاز 1 عدد

سس بشامل 2 لیوان

پنیر پیتزا 1 لیوان

پودر پنیر پارمزان 1/2 لیوان

نمک، فلفل سیاه و روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه

1- پیاز و سیب زمینی را حلقه حلقه خرد کنید.

2- سس بشامل را تهیه کنید.

3- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

4- کف و دیواره‌های یک ظرف پیرکس را چرب کنید و یک لایه کدو حلوایی، سیب زمینی و پیاز داخل آن بچینید و روی آن سس بشامل بریزید. سپس به همین ترتیب لایه لایه کدو حلوایی، سیب زمینی و سس بشامل بچینید.

5- روی گراتن را با پنیر پیتزا و پودر پنیر پارمزان بپوشانید. سپس برای 35 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا گراتن آماده شود.

6- گراتن آماده شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود، سپس سرو و نوش جان کنید.

برای تهیه سس بشامل این مطلب را بخوانید.