شناسه : ۶۸۹۹۳۴ - سه شنبه ۵ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۴۶
گراتن کدو حلوایی
گراتن کدو حلوایی و سیب زمینی، خوراکی لذیذ و هیجان انگیز است که برای نیمه دوم سال و فصل کدو حلوایی انتخابی عالی و هیجان انگیز است. این خوراک همچنین به دلیل نداشتن هرگونه گوشت، خوراک گیاهی محسوب میشود و برای گیاهخوران یا کسانی که گوشت دوست ندارند مناسب است.
گراتن کدو حلوایی و سیب زمینی، خوراکی لذیذ و هیجان انگیز است که برای نیمه دوم سال و فصل کدو حلوایی انتخابی عالی و هیجان انگیز است. این خوراک همچنین به دلیل نداشتن هرگونه گوشت، خوراک گیاهی محسوب میشود و برای گیاهخوران یا کسانی که گوشت دوست ندارند مناسب است.
مواد لازم
سیب زمینی متوسط 2 عدد
کدو حلوایی حلقه حلقه شده 200 گرم
پیاز 1 عدد
سس بشامل 2 لیوان
پنیر پیتزا 1 لیوان
پودر پنیر پارمزان 1/2 لیوان
نمک، فلفل سیاه و روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه
1- پیاز و سیب زمینی را حلقه حلقه خرد کنید.
2- سس بشامل را تهیه کنید.
3- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
4- کف و دیوارههای یک ظرف پیرکس را چرب کنید و یک لایه کدو حلوایی، سیب زمینی و پیاز داخل آن بچینید و روی آن سس بشامل بریزید. سپس به همین ترتیب لایه لایه کدو حلوایی، سیب زمینی و سس بشامل بچینید.
5- روی گراتن را با پنیر پیتزا و پودر پنیر پارمزان بپوشانید. سپس برای 35 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا گراتن آماده شود.
6- گراتن آماده شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود، سپس سرو و نوش جان کنید.
برای تهیه سس بشامل این مطلب را بخوانید.