کاپ کیک گوشت یک غذای خوشمزه و فانتزی است که می‌تواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو شود. با این روش می‌توانید کودکان خود را نیز به گوشت و غذاهای سالم علاقه‌مند کنید. کاپ کیک گوشت برای پذیرایی از مهمان‌ها هم یک وعده غذایی هیجان‌انگیز است و موجب زیباتر شدن سفره غذای شما می‌شود.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده 300 گرم

پیاز 1 عدد

هویج 2 عدد

فلفل دلمه‌ای 1 عدد

تخم مرغ 2 عدد

پودر پنیر پارمزان 1/2 پیمانه

پودر سوخاری 1 پیمانه

سیب زمینی پخته بزرگ 2‌ عدد

کره 1 قاشق غذاخوری

شیر 1 پیمانه

پودر سیر 1 قاشق چای‌خوری

آویشن 2 قاشق چای‌خوری

نمک 1 قاشق چای‌خوری

فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه:

1- یک قالب مافین 8 عددی را با استفاده از چند قطره روغن و یک قلموی سیلیکونی چرب کنید.

2- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

3- هویج‌ و پیاز را در کاسه بزرگی رنده کنید. سپس گوشت چرخ کرده، پنیر پارمزان، فلفل دلمه‌ای خرد شده، پودر سوخاری، پودر سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

4- دو عدد تخم مرغ را بشکنید و با مواد ورز دهید تا مواد سفت و چسبنده شوند.

5- مواد آماده شده را در قالب مافین چرب شده بریزید و با دست فشار دهید.

6- قالب مافین را به مدت 35-40 دقیقه در فر قرار دهید تا کاپ کیک‌ها پخته شوند. سپس آن را از فر خارج کنید.

7- سیب زمینی‌ها را با گوشت‌کوب بکوبید. سپس کره و نصف لیوان شیر را به آن اضافه کنید و مجددا بکوبید تا نرم و یکدست شود (در صورتی که پوره سفت است می‌توانید به آن شیر اضافه کنید.)

8- روی هر کاپ کیک گوشت کمی سس کچاپ بریزید و مقداری از پوره سیب زمینی را به وسیله قیف روی آن بریزید و سرو کنید.

نوش جان!