کاپ کیک گوشت یک غذای خوشمزه و فانتزی است که میتواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو شود. با این روش میتوانید کودکان خود را نیز به گوشت و غذاهای سالم علاقهمند کنید. کاپ کیک گوشت برای پذیرایی از مهمانها هم یک وعده غذایی هیجانانگیز است و موجب زیباتر شدن سفره غذای شما میشود.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 1 عدد
هویج 2 عدد
فلفل دلمهای 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
پودر پنیر پارمزان 1/2 پیمانه
پودر سوخاری 1 پیمانه
سیب زمینی پخته بزرگ 2 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری
شیر 1 پیمانه
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
آویشن 2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه:
1- یک قالب مافین 8 عددی را با استفاده از چند قطره روغن و یک قلموی سیلیکونی چرب کنید.
2- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
3- هویج و پیاز را در کاسه بزرگی رنده کنید. سپس گوشت چرخ کرده، پنیر پارمزان، فلفل دلمهای خرد شده، پودر سوخاری، پودر سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
4- دو عدد تخم مرغ را بشکنید و با مواد ورز دهید تا مواد سفت و چسبنده شوند.
5- مواد آماده شده را در قالب مافین چرب شده بریزید و با دست فشار دهید.
6- قالب مافین را به مدت 35-40 دقیقه در فر قرار دهید تا کاپ کیکها پخته شوند. سپس آن را از فر خارج کنید.
7- سیب زمینیها را با گوشتکوب بکوبید. سپس کره و نصف لیوان شیر را به آن اضافه کنید و مجددا بکوبید تا نرم و یکدست شود (در صورتی که پوره سفت است میتوانید به آن شیر اضافه کنید.)
8- روی هر کاپ کیک گوشت کمی سس کچاپ بریزید و مقداری از پوره سیب زمینی را به وسیله قیف روی آن بریزید و سرو کنید.
نوش جان!