شناسه : ۶۹۰۸۴۷ - چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۰۶
پاناکوتا کارامل
پاناکوتای کارامل، یک دسر خوشمزه و لذیذ است که طعم و مزهای بینظیر دارد؛ و میتوانید طرز تهیه این دسر خوشمزه را در مطلب زیر بخوانید.
پاناکوتای کارامل، یک دسر خوشمزه و لذیذ است که طعم و مزهای بینظیر دارد؛ و میتوانید طرز تهیه این دسر خوشمزه را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
خامه صبحانه 400 گرم
شکر 1/2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
سس کارامل 1 لیوان
طرز تهیه
1- 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین را همراه 4 قاشق غذاخوری آب به روش بن ماری (بخار آب)، حرارت دهید و آب کنید.
2- خامه، شیر، شکر و وانیل را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا مواد داغ شوند، سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید.
3-سس کارامل را به میزان 2 سانت داخل لیوانهای دلخواه بریزید.
4-لیوانها را از یخچال خارج کنید و پاناکوتا را روی کارامل بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. پس از 4-5 ساعت که پاناکوتا آماده شد از یخچال در بیاورید و سرو کنید.
نوش جان!
- طرز تهیه سس کارامل را در این مطلب بخوانید.