پاناکوتای کارامل، یک دسر خوشمزه و لذیذ است که طعم و مزه‌ای بی‌نظیر دارد؛ و می‌توانید طرز تهیه این دسر خوشمزه را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

خامه صبحانه 400 گرم

شکر 1/2 پیمانه

شیر 1 پیمانه

پودر ژلاتین 2 قاشق چای‌خوری

وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری

سس کارامل 1 لیوان

طرز تهیه

1- 2 قاشق چای‌خوری پودر ژلاتین را همراه 4 قاشق غذاخوری آب به روش بن ماری (بخار آب)، حرارت دهید و آب کنید.

2- خامه، شیر، شکر و وانیل را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا مواد داغ شوند، سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید.

3-سس کارامل را به میزان 2 سانت داخل لیوان‌های دلخواه بریزید.

4-لیوان‌ها را از یخچال خارج کنید و پاناکوتا را روی کارامل بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. پس از 4-5 ساعت که پاناکوتا آماده شد از یخچال در بیاورید و سرو کنید.

نوش جان!

  • طرز تهیه سس کارامل را در این مطلب بخوانید.