تارت پرتقال کیکی خوشمزه و لذیذ است که در نیمه دوم سال و فصل پرتقال انتخابی عالی محسوب می‌شود. این تارت مزه‌ای عالی دارد و به سادگی تهیه می‌شود.

مواد لازم

آرد 200 گرم

شکر 100 گرم

کره 300 گرم

پرتقال 2 عدد

زرده تخم مرغ 2 عدد

نمک 1/4 قاشق چای‌خوری

آب 3 قاشق غذاخوری

کرم کاستارد یا خامه زده شده 2 لیوان

طرز تهیه

1- آرد و نمک را در یک کاسه بریزید، 200 گرم از کره را از یخچال خارج کنید و به صورت مکعب‌های کوچک برش بزنید و به آرد اضافه کنید. آرد و کره را با نوک انگشتان دست مالش دهید تا به صورت دانه‌های شن شوند.

2- زرده‌های تخم مرغ را هم بزنید تا یک دست شود، سپس با آب ترکیب؛ و به آرد و کره اضافه کنید و مواد را با دست کمی مخلوط کنید، سپس درون کیسه فریزر گذاشته و به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار دهید.

3- کف قالب مخصوص تارت را با کره چرب کنید. خمیر را از یخچال در بیاورید و روی کاغذ روغنی با وردنه باز کنید.

4- کف و دیواره‌های قالب را با خمیر بپوشانید.

6- قالب را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید برای 30 – 40 دقیقه قرار دهید و پس از اینکه خمیر تارت طلایی شد قالب را از فر خارج کنید.

7- صبر کنید تارت خنک شود. سپس از قالب خارج کنید.

8- پرتقال‌ها را به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید.

9- خامه یا کرم کاستارد را روی تارت بریزید، سپس پرتقال برش زده را روی آن بچینید و سرو کنید.

نوش جان!