شناسه : ۶۹۰۸۶۱ - چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۰۷
تارت پرتقال
تارت پرتقال کیکی خوشمزه و لذیذ است که در نیمه دوم سال و فصل پرتقال انتخابی عالی محسوب میشود. این تارت مزهای عالی دارد و به سادگی تهیه میشود.

تارت پرتقال کیکی خوشمزه و لذیذ است که در نیمه دوم سال و فصل پرتقال انتخابی عالی محسوب میشود. این تارت مزهای عالی دارد و به سادگی تهیه میشود.
مواد لازم
آرد 200 گرم
شکر 100 گرم
کره 300 گرم
پرتقال 2 عدد
زرده تخم مرغ 2 عدد
نمک 1/4 قاشق چایخوری
آب 3 قاشق غذاخوری
کرم کاستارد یا خامه زده شده 2 لیوان
طرز تهیه
1- آرد و نمک را در یک کاسه بریزید، 200 گرم از کره را از یخچال خارج کنید و به صورت مکعبهای کوچک برش بزنید و به آرد اضافه کنید. آرد و کره را با نوک انگشتان دست مالش دهید تا به صورت دانههای شن شوند.
2- زردههای تخم مرغ را هم بزنید تا یک دست شود، سپس با آب ترکیب؛ و به آرد و کره اضافه کنید و مواد را با دست کمی مخلوط کنید، سپس درون کیسه فریزر گذاشته و به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار دهید.
3- کف قالب مخصوص تارت را با کره چرب کنید. خمیر را از یخچال در بیاورید و روی کاغذ روغنی با وردنه باز کنید.
4- کف و دیوارههای قالب را با خمیر بپوشانید.
6- قالب را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کردهاید برای 30 – 40 دقیقه قرار دهید و پس از اینکه خمیر تارت طلایی شد قالب را از فر خارج کنید.
7- صبر کنید تارت خنک شود. سپس از قالب خارج کنید.
8- پرتقالها را به صورت ورقههای نازک برش بزنید.
9- خامه یا کرم کاستارد را روی تارت بریزید، سپس پرتقال برش زده را روی آن بچینید و سرو کنید.
نوش جان!