در فصل پاییز مصرف سالادهای رنگارنگ و پر از ویتامین را فراموش نکنید. این سالادهای تازه و خوشمزه علاوه بر این که خستگی را از شما دور می‌کنند موجب افزایش سطح ویتامین بدن شما نیز می‌شوند. در این مطلب می‌توانید طرز تهیه سالا لوبیا سبز و نعنا-پرتقال را بخوانید.

مواد لازم

لوبیا سبز پخته 200 گرم

پرتقال 2 عدد

پیاز بنفش 1 عدد

برگ نعنا 1 دسته

گردو یا پرک بادام 1/2 لیوان

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

آبلیموترش تازه 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- لوبیا سبز پخته را همراه با نعنا خرد شده، پرتقال و پیاز مخلوط کنید.

2- روغن زیتون، آب‌لیموترش تازه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و مانند سس روی سالاد بریزد.

3- سالاد را به مدت 1ساعت در یخچال قرار دهید تا سس آن کاملا جذب شود؛ سپس در ظرف دلخواه بریزید و روی آن گردو یا پرک بادام بپاشید و سرو کنید..

نوش جان!