شناسه : ۶۹۰۹۲۶ - چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۱۹
قارچ استروگانف
اگر طرفدار غذاهایی مثل چیکن استروگانف یا بیف استروگانف هستید، اما نمیتوانید گوشت مصرف کنید؛ برای شما پیشنهاد ویژای داریم؛ قارچ استروگانف! این خوراک یک غذای لذیذ و خوشمزه است که طعمی خامهای و متفاوت دارد و میتوانید با پاستا یا خالی سرو و نوش جان کنید.
اگر طرفدار غذاهایی مثل چیکن استروگانف یا بیف استروگانف هستید، اما نمیتوانید گوشت مصرف کنید؛ برای شما پیشنهاد ویژای داریم؛ قارچ استروگانف! این خوراک یک غذای لذیذ و خوشمزه است که طعمی خامهای و متفاوت دارد و میتوانید با پاستا یا خالی سرو و نوش جان کنید.
مواد لازم
قارچ 1 کیلوگرم
کره 2 قاشق غذاخوری
روغن 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
خامه 1/4 لیوان
شیر 2 لیوان
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1- پیاز را نگینی خرد کنید و همرا با روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس قارچ را (به صورت درسته و کامل یا خرد شده) به آن اضافه کنید و تفت دهید تا قارچها طلایی شوند و نمک و فلفل را اضافه کنید.
2- در یک قابلمه کوچک کره را آب کنید سپس آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید. شیر را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود.
3- سس آماده شده را به قارچ اضافه کنید و هم بزنید. سپس در قابلمه را برای چند دقیق ببندید تا کمی جا بیفتد.
4- در آخر خامه و جعفری خرد شده را به قارچ استروگانف اضافه کنید و همراه با پاستا یا خالی سرو کنید.
نوش جان!