اگر طرفدار غذاهایی مثل چیکن استروگانف یا بیف استروگانف هستید، اما نمی‌توانید گوشت مصرف کنید؛ برای شما پیشنهاد ویژ‌ای داریم؛ قارچ استروگانف! این خوراک یک غذای لذیذ و خوشمزه است که طعمی خامه‌ای و متفاوت دارد و می‌توانید با پاستا یا خالی سرو و نوش جان کنید.

مواد لازم

قارچ 1 کیلوگرم

کره 2 قاشق غذاخوری

روغن 1 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

آرد سفید 2 قاشق غذاخوری

خامه 1/4 لیوان

شیر 2 لیوان

جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

1- پیاز را نگینی خرد کنید و همرا با روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس قارچ را (به صورت درسته و کامل یا خرد شده) به آن اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ‌ها طلایی شوند و نمک و فلفل را اضافه کنید.

2- در یک قابلمه کوچک کره را آب کنید سپس آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید. شیر را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس غلیظ و یک‌دست شود.

3- سس آماده شده را به قارچ اضافه کنید و هم بزنید. سپس در قابلمه را برای چند دقیق ببندید تا کمی جا بیفتد.

4- در آخر خامه و جعفری خرد شده را به قارچ استروگانف اضافه کنید و همراه با پاستا یا خالی سرو کنید.

نوش جان!