شناسه : ۶۹۲۲۵۸ - چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۲۹
خورشت انار
خورشت انار یکی از خوراکهای خوش طعم با مزه ملس است که همراه با برنج سرو میشود. این خورشت به فسنجان شباهتهایی دارد، اما دقیقا عین آن نیست. برای تهیه این خورشت بینظیر، دستورپخت زیر را اجرا کنید.
خورشت انار یکی از خوراکهای خوش طعم با مزه ملس است که همراه با برنج سرو میشود. این خورشت به فسنجان شباهتهایی دارد، اما دقیقا عین آن نیست. برای تهیه این خورشت بینظیر، دستورپخت زیر را اجرا کنید.
مواد لازم
گوشت 500 گرم
مغز گردو 1/2 پیمانه
رب انار 1 پیمانه
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
سبزی (تره، جعفری، گشنیز، شوید، پیازچه) 2 پیمانه
پیاز 1 عدد
دانه انار نصف پیمانه
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
سیر 2 حبه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- گوشت را ریز و همراه با پیاز داغ و زردچوبه و روغن سرخ کنید. سپس بگذارید با 2 حبه سیر و کمی آب با حرارت ملایم برای 2 ساعت بپزد تا خوب نرم شود.
2-سبزیها را خرد کرده و تفت دهید تا رنگش کمی تغییر کند. سپس مغز گردوها را خرد کنید و با رب انار و رب گوجه بجوشانید و به سبزی اضافه کنید.
3- مخلوط سبزی و گردو را همراه با نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید. خورشت را هر از گاهی هم بزنید و پس از 1-2 ساعت هنگامی که به روغن بیافتد، خورش انار آماده شود. نیم ساعت قبل از سرو دانه انار را به خورشت اضافه کنید.