لاته کدو حلوایی یک نوشیدنی خوشمزه و لذیذ است که برای روزهای سرد زمستان بسیار می‌چسبد و خستگی را از تن شما دور می‌کند. در این مطلب می‌توانید طرز تهیه این نوشیدنی هیجان انگیز را بخوانید و در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم برای دو فنجان لاته

دستگاه فرنچ پرس

نسکافه 2 قاشق مرباخوری

شیر پرچرب 2 فنجان

شکر به میزان دلخواه

آب جوش2 قاشق مرباخوری

دارچین 2 قاشق جای‌خوری

پوره کدو حلوایی 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1پوره کدو حلوایی و دارچین را با هم مخلوط کنید و داخل 2 ماگ بریزید.

2- آب جوش و نسکافه را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید و روی کدو حلوایی‌ها بریزید.

3- شیر را روی حرارت بگذارید و صبر کنید خوب داغ شود و روی آن حباب ایجاد شود.(حواستان باشد شیر جوش نیاید)

4- نصف شیر را در دو ماگ بریزید و بقیه شیر را در دستگاه فرنچ پرس.

5- شیر پرچرب و داغ را برای 1 دقیقه در فرنچ پرس (از بالا به پایین، پشت سر هم و تند تند) پرس کنید تا کف کند.

6- فوم شیر را با قاشق داخل ماگ‌ها بریزید و روی آن را با خامه و دارچین تزئین و سرو کنید.

نوش جان!