سوجوک یک غذای فینگرفود است. فینگر فود همانطور که از اسمش پیداست به غذاهای کوچکی که بتوان به راحتی با دست آنها را خورد، یا به اصطلاح غذاهای انگشتی میگویند. برای خوردن این غذاها به ابزارهایی مانند قاشق، کارد و چنگال نیازی نیست. امروزه فینگرفودها در کشورهای غربی جایگاه ویژهای پیدا کردهاند و به عنوان غذای اصلی سرو میشوند. در ایران نیز این غذاها از زمان قدیم تحت عنوان لقمه رواج داشته است و از قبیل این غذاها میتوان به کوکو، کتلت و... اشاره کرد.
اما امروزیک دستور غذای متفاوت برای شما تهیه کردهایم و امیدواریم از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای فینگرفود با استفاده از سوجوک
- یک پیمانه سوجوک سولیکو
- یک عدد پیاز درشت
- نصف پیمانه فلفل دلمه ای رنگی
- سه چهارم پیمانه کدو سبز و پیازچه
- یک سوم زیتون سیاه
- 80 گرم پنیر پارمسان رنده شده
- 6 عدد تخم مرغ
- نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون به مقدار دلخواه
- تمام موارد را بعد از خرد شدن پیمانه کنید.
![سوجوک سوجوک](/Upload/Public/Content/Images/1396/10/10/1441450940.jpeg)
طرز تهیه سوجوک
پیاز را در کمی روغن زیتون با حرارت متوسط سرخ کنید و سوجوکهای ریز شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
سپس کدو سبز و پیازچهها را درون آن بریزید و تا جایی که نرم شوند تفت دهید. بعد از آن فلفل دلمهایها را نیز به آنها اضافه کنید و بعد از یک تفت کوچک زیتون سیاه ریز شده را با آنها مخلوط کنید. زیر تابه را خاموش کنید و بعد از اینکه مواد کاملا خنک شدند، پنیر پارمسان را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
تخم مرغها را داخل یک ظرف بشکنید و به آنها نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید و به مواد قبل اضافه کنید تا کاملا یکدست شوند.
قالب کاپ کیک 12 تایی را با کمی کره چرب کنید و سه چهارم از هر قالب را از موادی که تهیه شده پر کنید و آن را در فر با دمای 180درجه که از قبل گرم شده است به مدت 15 تا 20 دقیقه قراردهید تا موادتان طلایی شود.
بعد از آماده شدن فینگر فودها را درون ظرف سروتان قرار دهید و از آن لذت ببرید.