یکی از زیباترین و پرگردشگرترین جزیره های ایران، جزیره ی زیبای کیش است. یکی از نکات جذاب و جالب توجه در این جزیره، ترکیب سنت و مدرنیته در تمامی بخش های آن می باشد. این ترکیب می تواند برای مسافران و بازدیدکنندگان این جزیره جذابیت خاص و فوق العاده ای داشته باشد. غذاهای محلی کیش نیز بخشی از این زیبایی ها هستند که در رستوران محلی کیش سرو می شوند. بدیهی است که با توجه به قرار گرفتن جزیره ی کیش در وسط دریا، ماهی جزو مواد اولیه ی غذاهای سنتی این منطقه باشد. در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا با رستوران محلی در کیش بیشتر آشنا شوید...

سمک مشوی
سمک مشوی در واقع نوعی غذای عربی است که در تهیه ی آن از ماهی استفاده می شود. برای تهیه ی این غذا ماهی را به صورت سرخ شده یا کباب شده آماده و سرو می کنند.

مرگوگ یا مرقوق
از دیگر غذاهای محلی کیش می توان به خورش مرگوگ اشاره کرد. مواد اصلی این خورش آرد سنگک، گوشت با استخوان، سیب زمینی، بادمجان، فلفل سبز تند، گوجه فرنگی، رب گوجه، پیاز، سیر، روغن، نمک و ادویه می باشد. برای طبخ این غذا ابتدا آرد را با آب ولرم به صورت خمیری شکل در می آورند. گوشت و سبزیجات را هرکدام به صورت جداگانه پخته و در آخر با هم ترکیب می کنند. خمیر را نیز به شکل دایره های کوچک با قطر یک سانت برش داده و به غذا اضافه می کنند. مرگوگ را در رستوران محلی کیش تست کنید و لذت ببرید.

برنج شکری یا محمر کیش
اگر علاقه مند به مزه های شیرین هستید، پیشنهاد می کنیم این برنج را امتحان کنید. این برنج شیرین معمولا به همراه ماهی سرو می شود.

مضروبه
ماده ی اصلی تشکیل دهنده ی این غذا نیز مانند اغلب غذاهای این جزیره، ماهی می باشد. در این غذا برای طعم دادن به ماهی از سیر و سبزی های محلی استفاده می شود که باعث خوشمزه شدن آن می گردد. مضروبه در منوی رستوران محلی در کیش از محبوب ترین هاست.

هریسه
هریسه نوعی حلیم است که در جزیره ی کیش و مناطق جنوبی کشورمان تهیه می گردد. این غذا بسیار مقوی و پر ویتامین بوده و مواد اصلی آن را بلغور گندم و گوشت تشکیل می دهند.

برنج مجبوس
مجبوس یا مکبوس نوعی غذای عربی است و به عنوان یکی از غذاهای محلی جزیره ی کیش معرفی می گردد. مردم این جزیره اغلب این غذا را در مهمانی ها و مراسم عروسی تهیه می کنند. از این رو می توان این غذا را جزو غذاهای مجلسی مردم این منطقه معرفی نمود.
برنج مجبوس در واقع پلویی است که برای تهیه ی آن از انواع ادویه های مختلف استفاده می گردد. از این رو دارای طعمی خاص و جدید می باشد. پیاز، گوجه فرنگی، تخم گشنیز، رازیانه، زیره سبز، فلفل سیاه، میخک، چوب دارچین، هل درسته، زردچوبه و نمک، ادویه هایی هستند که برای طعم دار کردن این پلو استفاده می شوند. برنج مجبوس را می توان به همراه گوشت، مرغ یا ماهی سرو کرد.

نکته پایانی
در این مطلب سعی کردیم تا مهم ترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی جزیره ی کیش را به شما دوستان معرفی کنیم. پیشنهاد می کنیم در سفر خود به این جزیره حتما این غذاها را امتحان کنید تا با طعم غذاهای جنوبی کشورمان بیشتر آشنا شوید.