برای تهیه دسر پرالین چیلی موکا با پاناکوتا از پاناکوتا کاله استفاده میکنیم اما بهتر است که قبل از آن بدانیم پاناکوتا چیست؟
پاناکوتا یا Panna cotta یک دسر ایتالیایی و شکل و ظاهر آن مانند یک پودینگ ساده است. پاناکوتا به ایتالیایی به معنی خامه ی پخته شده است، زیرا در گذشته با کمک خامه غلیظ آن را درست میکردند. مردم در سراسر دنیا آن را همراه میوه کارامل و شکلات میل میکنند و این دسر خوشمزه طرفداران زیادی پیدا کرده است.
مواد لازم برای پرالین چیلی موکا با پاناکوتا
- 1 بسته پاناکوتا کاله
- یک چهارم قاشق چایی خوری پودر فلفل چیلی
- 1 قاشق چای خوری پودر دارچین
- 3 قاشق سوپ خوری پودر نسکافه
- 100 گرم شکلات خرد شده
- بستنی به میزان دلخواه
- سس شکلات به میزان دلخواه
مواد لازم برای تهیه پرالین
- 50 گرم مغز فندوق
- 50 گرم شکر
طرز تهیه پرالین
فر را به مدت 15 دقیقه روی درجهی 160 بگذارید و اجازه دهید تمام محیط آن گرم شود سپس فندوقهای خام را در سینی فر بچینید و به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا تست شوند. شکر را درون تابه بریزید و اجازه دهید کاملا آب شود تا حالت کاراملی پیدا کند. سپس شکر کاراملی شده را روی مغزهای تست شده فندوق بریزید و صبر کنید خنک شود سپس فندوقها را خرد کنید.
طرز تهیه پرالین چیلی موکا با پاناکوتا
ابتدا پرالین را حاضر کنید.
پاناکوتا کاله را در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. فلفل چیلی، دارچین، پودر نسکافه و شکلات را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیسب شوند.
پس از اینکه مخلوط کمی خنک شد نصف پرالینی که از قبل آماده کردهاید را به آن اضافه و آنها را با هم مخلوط کنیدو مقداری از پرالین را کف قالبهای تک نفره بریزید و دسر را روی آن بریزید تا قالب پر شود.
ظرفها را درون یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند و سپس این دسر را به همراه بستنی و سس شکلات سرو کنید.
![پرالین چیلی موکا با پاناکوتا کاله پرالین چیلی موکا با پاناکوتا کاله](/Upload/Public/Content/Images/1396/10/16/1446360884.png)