شناسه : ۷۲۲۱۰۱ - یکشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۳۹
بادمجان سوخاری
بادمجان سوخاری یکی از بهترین پیش غذاهایی است که میتوانید با بادمجان درست کنید. این بادمجانها، سوخاری و ترد هستند و با انواع سس طعم و مزهای عالی دارند. برای تهیه این پیش غذای گیاهی و خوشمزه از دستورپخت زیر استفاده کنید.

بادمجان سوخاری یکی از بهترین پیش غذاهایی است که میتوانید با بادمجان درست کنید. این بادمجانها، سوخاری و ترد هستند و با انواع سس طعم و مزهای عالی دارند. برای تهیه این پیش غذای گیاهی و خوشمزه از دستورپخت زیر استفاده کنید.
مواد لازم
بادمجان متوسط 2 عدد
آرد سفید 1/2 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
پودر سوخاری 2 لیوان
پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه
1- بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت طولی برشهای نازک بزنید.
2- آرد، پودر سیر، نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید و با هم ترکیب کنید.
3- در یک کاسه دیگر تخم مرغها را با با چنگال هم بزنید تا کمی کف کند.
4- اگر میخواهید بادمجانها را در فر گریل کنید، فر را روشن؛ و در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
5- بادمجانها را داخل ترکیب آرد بزنید، سپس در تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری بغلتانید.
6- بادمجانهایی که در آرد سوخاری زده شدهاند را روی توری فلزی فر بچینید، روی آن مقداری روغن زیتون اسپری کنید و به مدت 20 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا بادمجانها کاملا برشته شوند. سپس از فر در بیاورید و همراه با سس دلخواه سرو کنید.
* نکته: میتوانید این بادمجانها را مانند دیگر غذاهای سرخ کردنی در روغن سرخ کنید.
نوش جان!