کاپ کیک پرتقال ترکیبی خوشمزه و هیجان انگیز از طعم پرتقال و عطر وانیل است که می‌توانید به سادگی و با استفاده از دستورپخت زیر در منزل تهیه و همراه با چای یا قهوه نوش جان کنید.

مواد لازم

آرد 2 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

شیر 1 پیمانه

کره 1/2 پیمانه

شکر 1 پیمانه

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

نمک 1/2 قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری

رنده پوست پرتقال 2 قاشق غذاخوری

آب پرتقال یا عصاره پرتقال 1/2 لیوان

خامه فرم گرفته شده به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- فر را روشن کنید و آن را در دمای 150 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

2- کره‌ای که به دمای محیط رسیده با شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا کمی پف کند.

3- تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و خوب هم بزنید. آرد را با بیکینگ پودر و نمک مخلوط و روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یک‌دست شود.

4- شیر، عصاره یا آب پرتقال، رنده پوست پرتقال و وانیل را به مواد اضافه کرده و همه مواد را خوب هم بزنید.

5- داخل قالب‌های کاپ کیک کپسول کاپ کیک قرار دهید و مایه کاپ کیک را تا نیمه داخل قالب‌ها بریزید.

6- قالب‌ها را به مدت 20 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید و اجازه دهید بپزد.

7- کاپ کیک‌ها را کنار بگذارید تا خنک شود؛ سپس از قالب درآورید و روی آن‌ها را با خامه فرم‌گرفته تزیین کنید.

(نکته: می‌توانید خامه فرم گرفته را با کمی رنگ نارنجی مخلوط کنید، سپس روی کاپ کیک‌ها را تزئین کنید.)

نوش جان!