ماهان شبکه ایرانیان

غذای سریع: لاهماجون ترکیه‌

لاهماجون ترکیه که به «پیتزای ترکی» هم معروف است از یوفکا، گوشت و سبزیجات معطر و خوش‌رنگ تهیه می‌شود. شکل و محتوای لاهماجون ممکن است بسته به محل و فصل متفاوت باشد

غذای سریع: لاهماجون ترکیه‌

لاهماجون ترکیه که به «پیتزای ترکی» هم معروف است از یوفکا، گوشت و سبزیجات معطر و خوش‌رنگ تهیه می‌شود. شکل و محتوای لاهماجون ممکن است بسته به محل و فصل متفاوت باشد. می‌توان فلفل دلمه‌ای، بادام‌زمینی و فلفل سبز نیز به آن اضافه کرد. مثلاً در شهر ماردین با پیاز و در قازیان‌تپه با سیر درست می‌کنند. برای آموزش یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ترکیه با روزچین همراه شوید.

لاهماجون ترکیه

سبزیجات لاهماجون
پیاز، جعفری و گوجه فرنگی سبزیجات طعم دهنده لاهماجون

مواد اصلی تشکیل‌دهندۀ لاهماجون را گوشت، فلفل، گوجه‌فرنگی و جعفری تشکیل می‌دهند. شاید این طعم شناخته‌شده‌ترین و محبوب‌ترین روش پخت‌و‌پز لاهماجون ترکیه باشد، اما پخت آن روی سنگ‌ در نانوایی در بسیاری از مناطق شهر قهرمان ماراش مشهور است. لاهماجون پخته‌شده روی سنگ را می‌توان به مدت دو روز بدون اینکه خشک شود یا ضرری داشته باشد، نگه داشت. ما توصیه می‌کنیم از جعفری، پیاز، گوجه‌فرنگی کم و مقدار زیادی لیمو برای سرو لاهماجون استفاده کنید. پیاز، جعفری و گوجه‌فرنگی سبزیجاتی هستند که طعم لذیذ لاهماجون را تمام می‌کنند. اگر بتوانید سماق را هم به‌عنوان یک عنصر ترش اضافه کنید، عالی می‌شود.

طرز تهیه لاهماجون ترکیه خوشمزه

پیتزای ترکی
لاهماجون معروف به پیتزای ترکی

مواد لازم

  • گوشت چرخ‌کرده: 300 گرم
  • فلفل سبز: یک عدد
  • فلفل قرمز: یک عدد
  • گوجه‌فرنگی: یک عدد متوسط
  • پیاز: یک عدد
  • جعفری: به مقدار کم
  • نمک: به مقدار لازم
  • نعنا خشک: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
  • رب فلفل: نصف قاشق غذاخوری
  • خمیر یوفکا: دو عدد
  • کره: به میزان کم

طرز تهیه

لاهماجون ترکیه
لاهماجون لقمه شده

برای تهیه لاهماجون ترکیه گوشت چرخ‌کرده خود را داخل ظرفی بریزید. در ادامه فلفل‌های سبز و قرمز را که در اندازه‌های ریز خرد کرده‌اید، به گوشت اضافه کنید. یک عدد گوجه‌فرنگی را که داشتیم ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید. حالا پیاز را ریز خرد کرده یا رنده کنید و به محتویات ظرف اضافه کنید. مقدار کمی جعفری داشتیم، برای طعم و عطر بهتر لاهماجون، آن‌ها را نیز خرد کرده و داخل ظرف بریزید. سپس به مواد کمی نمک بزنید. یک قاشق چای‌خوری نعنای خشک را همراه فلفل سیاه و فلفل قرمز و رب فلفل به مواد اضافه کنید. حالا مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

غذاهای ترکی
لاهماجون یکی از محبوب‌ترین غذاهای ترکیه

ظرف را کناری گذاشته و سراغ خمیرهای یوفکا می‌رویم. یک عدد از خمیر یوفکا را باز کنید. روی آن را با ترکیبی که از کره و آب ساخته شده است، چرب کنید. روی آن یک خمیر دیگر باز کنید. حالا با یک قالب، قالب‌ها را درآورید. اضافه‌های خمیر را بردارید. حالا محتویات آماده‌شده را روی قالب‌ها قرار دهید. بعد از اتمام کار، لاهماجون‌های خوشمزه را روی سینی فر بچینید. حالا سینی‌ها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد و به مدت نیم‌ساعت بگذارید تا لاهماجون‌ها خوب بپزند.

لاهماجون فندقی
لاهماجون فندقی لذیذ و مغذی

لاهماجون ترکیه ما آماده است. می‌توانید نوش جان کنید.

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان