سالاد بادمجان و فلفل دلمه‌ای همراه با سس بالزامیک، طعمی بسیار خوشمزه و لذیذ دارد و برای یک وعده شام سبک یا یک پیش غذای گیاهی انتخابی عالی محسوب می‌شود.

مواد لازم

بادمجان بزرگ 1 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز 2 عدد

روغن زیتون 4 قاشق

سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری

شکر قهوه‌ای 1/2 قاشق غذاخوری

نمک 1/3 قاشق چای‌خوری

فلفل 1/3 قاشق چای‌خوری

کنجد 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1- ابتدا بادمجان را پوست بگیرید و  نواری خرد کنید. فلفل دلمه‌ای‌ها را هم به صورت نواری خرد کنید. سپس در یک تابه نچسب 2 قاشق روغن زیتون بریزید و آن‌ها را گریل کنید.

2- نمک و فلفل را اضافه کنید و هنگامی که بادمجان و فلفل دلمه‌ای‌ها گریل شدند، آن‌ها را از روی حرارت بردارید.

3- کنجد، شکر قهوه‌ای، بالزامیک، و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. بهتر است سالاد را یک ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد و خوب خنک شود. سپس در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!