شناسه : ۷۶۳۴۰۶ - چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۴۷
سالاد بادمجان و فلفل دلمهای
سالاد بادمجان و فلفل دلمهای همراه با سس بالزامیک، طعمی بسیار خوشمزه و لذیذ دارد و برای یک وعده شام سبک یا یک پیش غذای گیاهی انتخابی عالی محسوب میشود.
سالاد بادمجان و فلفل دلمهای همراه با سس بالزامیک، طعمی بسیار خوشمزه و لذیذ دارد و برای یک وعده شام سبک یا یک پیش غذای گیاهی انتخابی عالی محسوب میشود.
مواد لازم
بادمجان بزرگ 1 عدد
فلفل دلمهای قرمز 2 عدد
روغن زیتون 4 قاشق
سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوهای 1/2 قاشق غذاخوری
نمک 1/3 قاشق چایخوری
فلفل 1/3 قاشق چایخوری
کنجد 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- ابتدا بادمجان را پوست بگیرید و نواری خرد کنید. فلفل دلمهایها را هم به صورت نواری خرد کنید. سپس در یک تابه نچسب 2 قاشق روغن زیتون بریزید و آنها را گریل کنید.
2- نمک و فلفل را اضافه کنید و هنگامی که بادمجان و فلفل دلمهایها گریل شدند، آنها را از روی حرارت بردارید.
3- کنجد، شکر قهوهای، بالزامیک، و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. بهتر است سالاد را یک ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد و خوب خنک شود. سپس در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.
نوش جان!