انسانها زمان زیادی را برای تهیهی مواد غذایی و درست کردن آن صرف میکنند. غذا خوردن مهمترین کاری است که شما در طول روز برای سلامتی فیزیکی، ذهنی و روحی خود انجام میدهید. خیلی مهم است که زمان و فکر لازم را برای انتخاب ترکیب و دستور پخت غذایی کنار بگذارید تا از غذای خود لذت ببرید.
اما سبک زندگی امروزی به ما زمان کافی را نمیدهد و شما فقط میخواهید که یک دستور پخت جادویی در اختیار داشته باشید تا در عین سالم بودن به سرعت هم آماده شود. در ادامه با هم مروری بر فهرست دستور پختهای گیاهی که به سرعت آماده میشوند، خواهیم داشت.
در این قسمت دستور پخت 2 غذای گیاهی دیگر را با هم مرور خواهیم کرد.
کتاب آشپزی
این دستور پختها سرشار از مزه و طعم هستند اما این تنها قسمت خوب ماجرا نیست بلکه این دستور پختها سریع و آسان تهیه میشوند. از طرف دیگر شما میتوانید انتخابهای زیادی برای سفارشیسازی این دستور پختها دارید.
دستور پخت این غذاها متعلق به کتاب «در خانه با ماهور جافری» است.
قارچ تند سرخ شده
- زمان آمادهسازی: 5 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
- کل زمان پخت: 15 دقیقه
- تعداد نفرات: 4 نفر
مواد لازم
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نصف قاشق چایخوری دانههای خردل قهوهای
- یک چهارم قاشق چایخوری دانه رازیانه
- 10 برگ ریحان تکه شده
- 400 گرم قارچ
- 1 عدد سیر کامل خرد شده
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- یک هشتم قاشق چایخوری فلفل هندی
- 2-3 قاشق چایخوری آبلیموی تازه
نحوه پخت
1- درون ماهیتابه روغن زیتون بریزید و با دمای متوسط آن را حرارت بدهید. خردلها را اضافه کنید و برای چند لحظه به آنها گرما بدهید تا شروع به ترکیدن کنند. سپس رازیانه و ریحان را اضافه کنید. 30 ثانیه ترکیب را به هم بزنید و قارچ و سیر را اضافه کنید. به پختن ادامه بدهید تا رطوبت قارچها از بین برود.
2- نمک، فلفل هندی و آبلیمو را اضافه کنید چند دقیقه دیگر به هم زدن ادامه بدهید.
غذایتان اماده است، نوش جان کرده و لذت ببرید.
املت توفو تند
- زمان آماده سازی: 5 دقیقه
- زمان پخت: 15 دقیقه
- زمان کل: 20 دقیقه
- تعداد نفرات: 4 نفر
مواد لازم
- 400 گرم توفو
- 1 پیاز کوچک پوست کنده و خرد شده
- 1 قاشق چایخوری زیره
- 1 قاشق چایخوری گشنیز
- 1 قاشق چایخوری دانههای خشک شده فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری دانه رازیانه
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه
- 1 دسته برگ اسفناج
- 2 قاشق چایخوری آبلیموی تازه
نحوه پخت
1- یک قاشق چایخوری روغن زیتون را درون یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خرد شده را درون ماهیتابه بریزید تا پیاز به رنگ طلایی برسد.
2- ادویهجات را درون ماهیتابه بریزید و مخلوط را به هم بزنید. 30 ثانیه دیگر به پختن ادامه بدهید تا عطر آن دربیاید سپس توفو را درون ماهیتابه بریزید. به آرامی مخلوط را به هم بزنید تا کاملاً ترکیب شود.
3- در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید 2-3 دقیقه همینطور بماند تا توفو داغ شود.
4- اسفناج را اضافه کنید و به هم بزنید تا سبزی نرم شود، سپس آبلیمو را اضافه کنید. حواستان باشد اسفناج زیاد پخته نشود.
5- به سرعت غذا را سرو کنید و از این صبحانهی داغ و تند لذت ببرید.
منبع: mnn