ماهان شبکه ایرانیان

غذای سریع؛ همبرگر با سس مخصوص و سیب‌زمینی

همبرگر با سس مخصوص پیشنهاد امروز سرآشپز روزچین به شما دوستداران غذای خانگی است. همبرگر یکی از پرطرفدارترین غذاها در سراسر دنیا است. اما خیلی از ما از خوردن این غذای گوشتی در بیرون خودداری می‌کنیم. از‌آنجایی‌که روزچین هم به فکر سلامتی شما است و هم به فکر علاقه‌های شما است، امروز همبرگر با سس مخصوص را برای شما در نظر گرفته است.

غذای سریع؛ همبرگر با سس مخصوص و سیب‌زمینی

همبرگر با سس مخصوص پیشنهاد امروز سرآشپز روزچین به شما دوستداران غذای خانگی است. همبرگر یکی از پرطرفدارترین غذاها در سراسر دنیا است. اما خیلی از ما از خوردن این غذای گوشتی در بیرون خودداری می‌کنیم. از‌آنجایی‌که روزچین هم به فکر سلامتی شما است و هم به فکر علاقه‌های شما است، امروز همبرگر با سس مخصوص را برای شما در نظر گرفته است.

همبرگر خانگی یکی از سالم‌ترین و خوشمزه‌ترین فست‌‌فودها در خانه است. برای تهیه این غذا بهتر است به چند نکته توجه کنید. حتماً هنگام ترکیب مواد از مخلوط کردن هر یک از مواد لازم به طور جداگانه خودداری کنید. تنها زمانی که همۀ مواد را به گوشت اضافه کردید، مواد را به‌آرامی با یکدیگر مخلوط کنید. در ضمن اگر به‌دنبال یک همبرگر رژیمی هستید، می‌توانید آرد سوخاری را از دستور پخت همبرگرها حذف کنید یا به مقدار خیلی کمتری استفاده کنید.

دستورالعمل همبرگر با سس مخصوص

مواد لازم

  • گوشت چرخ‌کرده: 300 گرم
  • سیب‌زمینی: چهار عدد متوسط
  • بادمجان: یک عدد
  • فلفل سبز و قزمز: از هر کدام یک عدد
  • زیره، فلفل سیاه و قرمز: به مقدار دلخواه
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: به مقدار کم

طرز تهیه

کار پخت همبرگر با سس مخصوص را با آماده‌کردن گوشت شروع می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را که از گوشت گوساله تهیه شده، برداشته و به آن مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم. این دو چاشنی طعم دلپذیری به همبرگرهای ما خواهند داد. گوشت را خوب ورز دهید و سپس به مدت حداقل یک ساعت گوشت را داخل یخچال قرار دهید. در این مدت ما هم سیب‌زمینی‌های سرخ‌کرده و سس مخصوص را آماده می‌کنیم.

برای تهیه سیب‌زمینی در کنار همبرگر با سس مخصوص در ابتدا سیب‌زمینی‌ها را خوب و تمیز بشورید؛ چون پوست آن‌ها را نمی‌گیریم. بعد از شستن سیب‌زمینی‌ها، آن‌ها را به‌صورت دراز برش دهید. سیب‌زمینی‌های خرد‌شده را داخل یک ظرف ریخته و به آن روغن زیتون، نمک و انواع چاشنی خوشمزه علاوه کنید. شما می‌توانید از زیره، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک به‌عنوان چاشنی استفاده کنید. حالا مواد را خوب مخلوط کنید. بعد از اینکه سیب‌زمینی‌ها را خوب با هم مخلوط کردید، آن‌ها را به مدت 45 دقیقه داخل فر با دمای 200 سانتیگراد قرار دهید.

در زمان پخت سیب‌زمینی‌ها ما فرصت داریم تا سس مخصوص را تهیه کنیم. برای تهیه سس مخصوص در ابتدا بادمجان، فلفل سبز و فلفل سیاه را مطابق آنچه در ویدئو می‌بینید بپزید. بعد از پخته‌شدن، پوست آن‌ها را گرفته و به‌صورت ریز خرد کنید. سپس مواد خمیری خرد‌شده را داخل غذاساز بریزید. به مواد کمی آرد و یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی اضافه کنید. حالا دستگاه را روشن کنید، مواد را خوب با هم مخلوط کرده و به‌صورت سس درآورد. سرآشپز روزچین به شما توصیه می‌کند حتماً این سس را امتحان کنید. بسیار خوشمزه است و طعم لذیذ همبرگر ما را کامل می‌کند. سس همبرگر ما حاضر شد.

حالا نوبت همبرگرها‌ست. همبرگرها را از یخچال درآورده و آن‌ها ار با مقدار خیلی کمی روغن سرخ کنید. مواظب باشید که همبرگرها زیاد سرخ نشوند. بعد از پخت همبرگرها، حالا نوبت گذاشتن این مواد خوشمزه داخل نان باگت است. در ابتدا مقداری از سس را روی نان بمالید. سپس همبرگر، گوجه‌فرنگی، خیارشور، جعفری، کاهو و هر سبزی که دوستدارید را روی آن قرار دهید. در آخر نیز به نان رویی سس زده و آن را روی مواد بگذارید. همبرگر با سس مخصوص و خوشمزه ما آماده است. شما می‌توانید این غذای خوشمزه را در کنار سیب‌زمینی سرخ‌کرده سرو کنید.

نوش جان

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
Share
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان