کوکو سیب زمینی دارای مواد اولیه ساده سیب زمینی، پیاز، تخم مرغ، نمک و ادویه،آرد و زعفران می باشد. برای کم کردن زمان پخت کوکو از سیب زمینی خام استفاده کنید. برای بهتر سرخ شدن کوکو ها، آن ها را در روغن داغ و با حرارت ملایم باید سرخ کرد.
کوکو سیب زمینی از جمله غذاهای ساده ای است که نیاز به مواد اولیه کم و در دسترس همگان دارد و زمان تهیه آن نیز کم می باشد و سریع آماده می گردد. کوکو سیب زمینی را با شکل ها و قالب های مختلف تهیه کنید تا تنوعی در این غذای ساده و سریع گردد.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی و تزیین کوکو
مواد لازم کوکو سیب زمینی :
1 – سیب زمینی بزرگ : 4 عدد
2 – پیاز بزرگ : 1 عدد
3 – تخم مرغ : 3 عدد
4 – آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری
5 – زعفران : به مقدار لازم
6 – نمک، زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم
روش تهیه کوکو سیب زمینی :
1 – سیب زمینی و پیازها را پوست گرفته و با رنده ی درشت رنده کنید و با هم مخلوط نمایید.
2 – تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و آرد را به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کرده و این مواد را خوب با هم مخلوط نمایید.
3 – ماهی تابه ای مناسب را روی حرارت ملایم اجاق گاز گذاشته، مقدار زیادی روغن در آن بریزید تا خوب داغ شود.
4 – مقداری از مواد کوکو به اندازه یک قاشق را برداشته و درون روغن بریزید، دور تا دور و سطح روی کوکو را با پشت قاشق صاف کنید.
5 – می توانید از قالب های مختلف موجود در بازار نیز برای شکل دادن کوکو استفاده نمایید.
6 – وقتی یه طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
زمانی که دو طرف کوکو سیب زمینی کامل سرخ شد از روغن خارج کرده و درون صافی فلزی گذاشته تا روغن اضافی آن کشیده شود. سپس کوکو ها را در ظرف مناسبی بچینید و آن ها را تزیین نمایید. می توانید مواد کوکو سیب زمینی را در سطح ماهی تابه کامل پخش کنید و همینطور از سبزیجات خشک معطر همچون نعناع نیز در مواد کوکو استفاده کنید.