خورشت به آلو طعمی ملس و دلچسب دارد . خورشت به آلو خاصیت ملینی دارد و کسانی که که از ناراحتی روده ای رنج می برند و دچار یبوست شده اند بسیار موثر است. میوه های آلو و به در کنار سایر مواد اولیه این خورشت را فوق العاده کرده است.
خورشت به آلو دارای طعمی ملس و خوشایندی است. همچنین طرز تهیه خورشت به آلو راحت است. به خاطر میوه های آلو و به این خورشت سرشار از خواص می باشد که برای سلامتی بدن مفید می باشد. کسانی که دچار تنبلی روده و بیماری یبوست هستند این خورشت بسیار مفید و موثر است.
خورشت به آلو
مواد لازم برای تهیه خورشت به آلو :
1 – به : 350 گرم
2 – گوشت خورشتی : 500 گرم
3 – آلو : 200 گرم
4 – پیاز متوسط : 2 عدد
5 – لپه : 100 گرم
6 – زعفران دم کرده : 2 قاشق غذاخوری
7 – رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
8 – شکر : 1 قاشق غذاخوری
9 – نمک و فلفل و ادویه : به مقدار لازم
10 – روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت به آلو :
1 – درون قابلمه ای مناسب ، مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود ، سپس پیاز را اضافه کرده تا کمی سرخ شوند.
2 – پیاز ها که کمی طلایی شد ، گوشت ها را اضافه کنید و با حرارت زیاد آن ها را تفت بدهید.
3 – رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل و ادویه را نیز افزوده و با مواد مخلوط کنید.
4 – لپه ها را شسته و آبشان را بگیرید ، سپس به این مواد اضافه کنید و خوب همه را مخلوط و تفت دهید.
5 – مقداری آب جوش روی مواد بریزید و در قابلمه را بگذارید تا بپزنند.
6 – آلو ها را که از قبل خیسانده اید با همان آبش به لپه و گوشت ها وقتی نیم پز شدند اضافه کنید.
7 – به ها را پوست گرفته و خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شوند، سپس آن را به خورشت اضافه کنید.
8 – زعفران و شکر را هم به خورشت اضافه کرده در قابلمه را بگذارید.
9 – به مدت یک ساعت با حرارت ملایم اجازه دهید خورشت به آلو بپزد و جا بیفتد.
10 – بعد از یک ساعت با پخته شدن تمام مواد ، خورشت به آلو، آماده ی سرو کردن با پلو می باشد.

مواد لازم ارایه شده برای تهیه ی خورشت به آلو برای 4 نفر می باشد و مدت زمان لازم برای تهیه و پخت آن 150 دقیقه یا دو ساعت و نیم می باشد. خورشت به آلو بسیار مقوی و ملین می باشد که برخی آن را با گوشت مرغ نیز تهیه می کنند و همراه پلو میل می کنند.