ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورشت به آلو خوشمزه ، لذیذ و محبوب

خورشت به آلو طعمی ملس و دلچسب دارد . خورشت به آلو خاصیت ملینی دارد و کسانی که که از ناراحتی روده ای رنج می برند و دچار یبوست شده اند بسیار موثر است. میوه های آلو و به در کنار سایر مواد اولیه این خورشت را فوق العاده کرده است.

خورشت به آلو طعمی ملس و دلچسب دارد . خورشت به آلو خاصیت ملینی دارد و کسانی که که از ناراحتی روده ای رنج می برند و دچار یبوست شده اند بسیار موثر است. میوه های آلو و به در کنار سایر مواد اولیه این خورشت را فوق العاده کرده است.

خورشت به آلو دارای طعمی ملس و خوشایندی است. همچنین طرز تهیه خورشت به آلو راحت است. به خاطر میوه های آلو و به این خورشت سرشار از خواص می باشد که برای سلامتی بدن مفید می باشد. کسانی که دچار تنبلی روده و بیماری یبوست هستند این خورشت بسیار مفید و موثر است.

خورشت به آلو

مواد لازم برای تهیه خورشت به آلو :

1 – به : 350 گرم

2 – گوشت خورشتی : 500 گرم



3 – آلو : 200 گرم

4 – پیاز متوسط : 2 عدد

5 – لپه : 100 گرم

6 – زعفران دم کرده : 2 قاشق غذاخوری

7 – رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری

8 – شکر : 1 قاشق غذاخوری

9 – نمک و فلفل و ادویه : به مقدار لازم

10 – روغن : به مقدار لازم

خورشت به آلو محبوب

طرز تهیه خورشت به آلو :

1 – درون قابلمه ای مناسب ، مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود ، سپس پیاز را اضافه کرده تا کمی سرخ شوند.

2 – پیاز ها که کمی طلایی شد ، گوشت ها را اضافه کنید و با حرارت زیاد آن ها را تفت بدهید.

3 – رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل و ادویه را نیز افزوده و با مواد مخلوط کنید.

4 – لپه ها را شسته و آبشان را بگیرید ، سپس به این مواد اضافه کنید و خوب همه را مخلوط و تفت دهید.

5 – مقداری آب جوش روی مواد بریزید و در قابلمه را بگذارید تا بپزنند.

6 – آلو ها را که از قبل خیسانده اید با همان آبش به لپه و گوشت ها وقتی نیم پز شدند اضافه کنید.

7 – به ها را پوست گرفته و خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شوند، سپس آن را به خورشت اضافه کنید.

8 – زعفران و شکر را هم به خورشت اضافه کرده در قابلمه را بگذارید.

9 – به مدت یک ساعت با حرارت ملایم اجازه دهید خورشت به آلو بپزد و جا بیفتد.

10 – بعد از یک ساعت با پخته شدن تمام مواد ، خورشت به آلو، آماده ی سرو کردن با پلو می باشد.

خورشت به آلو ایده آل

مواد لازم ارایه شده برای تهیه ی خورشت به آلو برای 4 نفر می باشد و مدت زمان لازم برای تهیه و پخت آن 150 دقیقه یا دو ساعت و نیم می باشد. خورشت به آلو بسیار مقوی و ملین می باشد که برخی آن را با گوشت مرغ نیز تهیه می کنند و همراه پلو میل می کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان