سلام. به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. برای کسانی که در آشپزی کردن با مرغ دنبال غذاهای جدید و لذیذ هستند این بار یک فیله مرغ با سس قارچ و خامه برای شما تدارک دیدهایم. با دیدن ویدئوی آموزش این غذا میتوانید در کمترین زمان ممکن یک غذای ساده و خوشمزه مهیا کنید.
اگر دوست دارید یک غذای لذیذ با گوشت مرغ بپزید و دلتان یک طعم جدید میخواهد، حتماً فیله مرغ با سس قارچ و خامه را امتحان کنید.
مواد لازم برای فیله مرغ با سس قارچ و خامه
- فیله مرغ بدون استخوان: دو سینه مرغ که بهصورت فیلۀ برشزدهشده
- قارچ: شش عدد ورقهای خردشده
- پیاز خردشده: یک عدد کوچک
- سیر خردشده: سه حبه
- خامه: یکدوم پیمانه
- عصاره یا آب مرغ: یکدوم پیمانه
- پنیر چدار رندهشده: یکدوم پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: کمی
- جعفری خردشده: یک قاشق چایخوری برای تزئین
![غذای جدید: فیله مرغ با سس قارچ و خامه فیله مرغ با سس قارچ و خامه](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/16/0910260691.jpeg)
طرز تهیه فیله مرغ با سس قارچ و خامه
ابتدا فیلههای مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید.
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و فیلههای مزهدارشده را در کمی روغن مایع تفت دهید. هر طرف یک فیله را چهار تا پنج دقیقه سرخ کنید تا فیلهها طلایی-قهوهای شوند. حالا فیلهها را کنار بگذارید و سس را تهیه کنید.
وقتی فیلهها را از تابه بیرون آوردید، در همان تابه، پیاز و سیر و قارچ را بریزید و تفت دهید تا با هم پخته و هم نرم شوند. حالا عصاره یا آبِ مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله خامه را هم اضافه کنید و کمی هم بزنید. صبر کنید تا سس به جوش بیاید حالا پنیر رندهشده را اضافه و مخلوط کنید. بعد از چند دقیقه فیلههای سرخشده را در این سس قرار دهید و اجازه دهید پنج دقیقه در همین حالت بهآرامی بجوشند تا سس غلیظ شود و به خورد فیلهها برود. در این مدت با قاشق سس روی فیلهها بریزید تا همۀ قسمتهای آن به سس آغشته شود.
حالا فیله مرغ با سس قارچ و خامه را در ظرف مناسب سرو کنید و کمی جعفری خرد شده روی آن بپاشید.
نوش جان!🌺
دیدن ویدئوی آموزش این غذای ساده و سریع را از دست ندهید.🍽🍗🎞