ماهان شبکه ایرانیان

آشپزی با مرغ؛ طرز تهیه فیله مرغ با سس قارچ و خامه

سلام. به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. برای کسانی که در آشپزی کردن با مرغ دنبال غذاهای جدید و لذیذ هستند این بار یک فیله مرغ با سس قارچ و خامه برای شما تدارک دیده‌ایم. با دیدن ویدئوی آموزش این غذا می‌توانید در کم‌ترین زمان ممکن یک غذای ساده و خوشمزه مهیا کنید.

آشپزی با مرغ؛ طرز تهیه فیله مرغ با سس قارچ و خامه

سلام. به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. برای کسانی که در آشپزی کردن با مرغ دنبال غذاهای جدید و لذیذ هستند این بار یک فیله مرغ با سس قارچ و خامه برای شما تدارک دیده‌ایم. با دیدن ویدئوی آموزش این غذا می‌توانید در کم‌ترین زمان ممکن یک غذای ساده و خوشمزه مهیا کنید.

اگر دوست دارید یک غذای لذیذ با گوشت مرغ بپزید و دلتان یک طعم جدید می‌خواهد، حتماً فیله مرغ با سس قارچ و خامه را امتحان کنید.

مواد لازم برای فیله مرغ با سس قارچ و خامه

  • فیله مرغ بدون استخوان: دو سینه مرغ که به‌صورت فیلۀ برش‌زده‌شده
  • قارچ: شش عدد ورقه‌ای خرد‌شده
  • پیاز خرد‌شده: یک عدد کوچک
  • سیر خرد‌شده: سه حبه
  • خامه: یک‌دوم پیمانه
  • عصاره یا آب مرغ: یک‌دوم پیمانه
  • پنیر چدار رنده‌شده: یک‌دوم پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: کمی
  • جعفری خرد‌شده: یک قاشق چایخوری برای تزئین

فیله مرغ با سس قارچ و خامه

طرز تهیه فیله مرغ با سس قارچ و خامه

ابتدا فیله‌های مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید.

تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و فیله‌های مزه‌دار‌شده را در کمی روغن مایع تفت دهید. هر طرف یک فیله را چهار تا پنج دقیقه سرخ کنید تا فیله‌ها طلایی-قهوه‌ای شوند. حالا فیله‌ها را کنار بگذارید و سس را تهیه کنید.

وقتی فیله‌ها را از تابه بیرون آوردید، در همان تابه، پیاز و سیر و قارچ را بریزید و تفت دهید تا با هم پخته و هم نرم شوند. حالا عصاره یا آبِ مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله خامه را هم اضافه کنید و  کمی هم بزنید. صبر کنید تا سس به جوش بیاید حالا پنیر رنده‌شده را اضافه و مخلوط کنید. بعد از چند دقیقه فیله‌های سرخ‌شده را در این سس قرار دهید و اجازه دهید پنج دقیقه در همین حالت به‌آرامی بجوشند تا سس غلیظ شود و به خورد فیله‌ها برود. در این مدت با قاشق سس روی فیله‌ها بریزید تا همۀ قسمت‌های آن به سس آغشته شود.

حالا فیله مرغ با سس قارچ و خامه را در ظرف مناسب سرو کنید و کمی جعفری خرد شده روی آن بپاشید.

نوش جان!🌺

دیدن ویدئوی آموزش این غذای ساده و سریع را از دست ندهید.🍽🍗🎞

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
Share
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان