خورش سیب زمینی از انواع خورش های ایرانی خوشمزه و لذیذ است و شما می توانید این نوع خورش را در منزل به راحتی برای وعده نهار و شام خود بپزید؛ در ادامه طرز تهیه خورش سیب زمینی را با ساده ترین روش مشاهده خواهید کرد.
خورشت سیب زمینی و گوجه فرنگی غذای محلی کرمانشاه است که در طرز تهیه خورش سیب زمینی از گوشت ماهیچه و سیب زمینی و گوجه فرنگی و غوره و پیاز و رب گوجه فرنگی و فلفل و نمک و زردچوبه استفاده می شود که گوجه فرنگی و غوره طعم متفاوتی را به این غذای ایرانی می دهند.
خورش باقلوا و خورش سیب زمینی و خورش هویج از انواع خورش های ایرانی لذیذ و خوش طعم هستند و شما می توانید این نوع خورش ها را در منزل برای وعده نهار و یا شام خود بپزید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.
![طرز تهیه خورش سیب زمینی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/18/0306200084j.jpeg)
مواد لازم
- سیب زمینی متوسط : 5 عدد
- گوشت ماهیچه : 400 گرم
- گوجه فرنگی ریز : 6 عدد
- غوره : 1/2 پیمانه
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- زردچوبه : یک قاشق چایخوری
- پیاز متوسط : دو پیمانه
طرز تهیه خورش سیب زمینی در منزل
برای پخت خورشت سیب زمینی ابتدا پیاز ها را به صورت ریز خرد کنید و در قابلمه ای مناسب مقداری روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و پیاز ها را درون قابلمه بریزید تا سرخ شوند سپس زردچوبه را به پیاز ها بیفزایید و یک قاشق از پیاز داغ را بردارید و در گوشه ای مناسب قرار دهید سپس گوشت های خرد شده را به مخلوط پیاز و زردچوبه بیفزایید و گوشت ها را تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.
![تفت دادن گوشت](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/18/0306260877g.jpeg)
در این مرحله از طرز تهیه خورش سیب زمینی رب را به گوشت های سرخ شده بیفزایید و رب را تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود سپس دو لیوان آب جوش به گوشت های تفت داده شده اضافه کنید و شعله گاز را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت ها پخته شوند.
![خورش سیب زمینی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/18/0306290131x.jpeg)
سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد کنید و درون مقداری روغن سرخ کنید و سیب زمینی های سرخ شده را از روغن بیرون آورید.
![سرخ کردن سیب زمینی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/18/0306310412k.jpeg)
گوجه فرنگی های ریز را هم به صورت درسته سرخ نمایید سپس غوره را به گوجه فرنگی ها بیفزایید و تفت دهید. در مرحله آخر طرز تهیه خورش سیب زمینی مخلوط گوجه فرنگی و غوره و نمک را به گوشت پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به همراه این مواد به مدت پنج دقیقه بپزد سپس پیاز داغ را به خورش اضافه کنید و زیر شعله گاز را خاموش کنید و در هنگام کشیدن خورش در ظرف سیب زمینی را به آن بیفزایید.
![خورش سیب زمینی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/18/03063306621.jpeg)
در این آموزش، دستور پخت خورش سیب زمینی را در منزل به صورت مرحله به مرحله در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار دادیم که امیدواریم از پخت این خورش نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع خورشت کلیک کنید.