در این مطلب طرز تهیه کوکو گوشت لذیذ و خوشمزه برای مهمانی ها که طرفداران زیادی دارد را تهیه کرده ایم به شما همراهان گرامی آموزش می دهیم.
کوکوی گوشت یک نوع کوکوی بسیار خوشمزه و متنوع است که دستور پخت بسیار ساده ای دارد، و ظرف مدت کوتاهی تهیه می شود. کوکو انواع مختلفی دارد که با سیب زمینی و سبزی نیز تهیه می شود ما امروز طرز تهیه کوکو گوشت لذیذ و خوشمزه برای مهمانی ها را شرح خواهیم داد.
در آموزش های گذشته طرز تهیه کوکو اسفناج و کوکو بادمجان را آموزش دادیم. کوکوی گوشت نیز از جمله کوکوهای خاص است که کمتر از کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی طبخ می شود اما غذای لذیذی برای ایجاد تنوع در سفره های ایرانی محسوب می گردد.
مواد اولیه:
- پیاز 1 عدد
- تخم مرغ : 3 عدد
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- زرد چوبه : به میزان لازم
- گوشت چرخ کرده : 300 گرم
طرز تهیه کوکو گوشت :
ابتدا پیاز را پوست گرفته، با رنده نرم رنده کرده و آب آن را بگیرید،
در ظرفی بریزید و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا پیاز و گوشت چرخ کرده با هم مخلوط شوند، سپس نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه کرده به وسیله قاشق خوب هم بزنید تا طعم مواد یکسان شود. تخم مرغ ها را بشکنید به مواد اضافه کنید هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند،
درون تابه مقداری روغن بریزید و در روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس مواد آماده شده را درون تابه بریزید و پهن کنید و شعله را کم کنید تا کوکو گوشت خوب بپزد.
وقتی با حرارت کم یک طرفش سرخ و پخته شد، در همین حالت بگذارید بماند تا سرد شود، به این طریق وقتی سرد شده باشد روغن اضافه از آن نمی ریزد و کثیف کاری نمی شود، سپس در تابه را روی تابه قرار دهید و کوکو را برگردانید، در مرحله بعد طرز تهیه کوکو گوشت, دوباره حرارت را روشن کنید و تابه چرب را در روی آن قرار دهید و کوکو را دوباره درون آن بگذارید. سپس کوکو را داخل تابه برش بزنید، وقتی کوکو سرخ و پخته شد آن را درون دیس بچینید به وسیله کاهو، گوجه و خیار شور اطراف آن را تزیین کنید.
در این مطلب دستور پخت کوکو گوشت لذیذ و خوشمزه را برای شما همراهان گرامی تهیه و آموزش دادیم، کوکوی گوشت را آماده و از خوردن آن کنار خانواده لذت ببرید.