ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان بسیار خوشمزه و نکاتی برای پخت بهتر

خورش قیمه بادمجان را می توان در سفره بسیاری از خانواده های ایرانی مشاهده کرد. در طرز تهیه خورش قیمه بادمجان می توان با رعایت برخی نکات طعم لذیذتری نیز بدست آورد.

خورش قیمه بادمجان را می توان در سفره بسیاری از خانواده های ایرانی مشاهده کرد. در طرز تهیه خورش قیمه بادمجان می توان با رعایت برخی نکات طعم لذیذتری نیز بدست آورد.

خورش قیمه بادمجان از انواع خورش های ایرانی محبوب و پرطرفدار است، در این مطلب قصد داریم تا شما علاقه مندان به هنر آشپزی و پخت غذاهای ایرانی گوناگون را با طرز تهیه خورش قیمه بادمجان آشنا کنیم، تا پایان آموزش ما را همراهی کنید.

طرز تهیه خورش قیمه

خورش قرمه سبزی، خورش قیمه و خورش آلو اسفناج از دسته غذاهای اصیل ایرانی هستند، که در روزهای گذشته طرز تهیه آن ها را بیان کردیم امیدواریم از تهیه آن ها راضی بوده باشید.

مواد لازم :

  • لپه : نصف فنجان
  • بادمجان : 2 عدد
  • پیاز : 2 عدد متوسط
  • فلفل : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • زرد چوبه : به میزان لازم
  • گوشت گوسفند : 250 گرم
  • گوجه فرنگی : 2 عدد متوسط
  • آبلیمو : 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان :

ابتدا پیاز ها را نگینی ریز کرده درون روغن تفت دهید تا طلایی شود.



طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

گوشت تکه شده را روی پیاز ها قرار داده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، مقداری زرد چوبه، فلفل سیاه و نمک به آن اضافه نمایید.

درست کردن خورش

درست کردن خورش

کاملا مواد را با هم مخلوط کنید، در مرحله بعد طرز تهیه خورش قیمه بادمجان, سه لیوان آب را درون ظرف بریزید و بگذارید تا آب جوش آید، شعله را کم کنید تا با حرارت کم بجوشد، سپس رب را در کمی روغن تفت دهید، به گوشت اضافه کنید.

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

لپه را از چند ساعت قبل خیس نمایید و چند دفعه آب آن را عوض کنید، در ظرف دیگری مقداری پیاز نگینی شده بریزید و در روغن سرخ نمایید، سپس لپه را داخل آن بریزید، تفت دهید، آب بریزید و بگذارید جداگانه بجوشد تا نرم شود، سپس بادمجان ها را پوست بگیرید، به اندازه دلخواه برش بزنید، روی آن ها نمک بپاشید و دو ساعت زمان دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود، سپس آبکشی و در روغن سرخ نمایید.

طرز تهیه خورش بادمجان

زمانی که لپه ها پخت شعله را خاموش کرده، صبر کنید تا گوشت هم کاملا پخته شود، در مرحله بعد لپه را به گوشت اضافه  و به خورش اضافه نماید، بعد گوجه هارا برش زده شده  و بادمجان ها را به خورش اضافه کرده در صورت تمایل می توانید آبلیمو نیز اضافه نمایید. و بعد از ده دقیقه زیر خورش را خاموش کنید، خورش آماده است می توانید برای تزیین آن از سیب زمینی سرخ شده نیز استفاده نمایید.

درست کردن خورش

نکاتی برای پخت بهتر قیمه بادمجان :

  • رب گوجه فرنگی را درون روغن و پیاز سرخ کنید تا خورش قیمه بادمجان خوشرنگی داشته باشید.
  • بادمجان ها را پس از شستن داخل آب نمک غلیظ قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
  • در تهیه خورش قیمه بادمجان برای پخت بهتر لپه آن را چند ساعت در آب خیس و آب آن را عوض کنید.
  • گوشت و لپه را خوب بگذارید بجوشند و جا بیفتند.

طرز تهیه خورش قیمه

تهیه خورش بادمجان

خورش قیمه بادمجان یکی از انواع خورش های اصیل و محبوب ایرانی است، این خورش خوشمزه را تهیه و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان