سلام به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. معمولا وقتی مهمان داریم بد نیست کنار غذای اصلی یک پیشغذای لذیذ و زیبا هم سرو کنیم تا سفرهمان دلچسبتر شود. اگر دنبال یک پیشغذای سریع و خوشمزه هستید به شما پیشنهاد میکنیم توپک بروکلی و پنیر را امتحان کنید.
توپ بروکلی و پنیر گزینه مناسبی برای سرو در مهمانیهاست. این توپک خوشمزه را میتوانید برای شام یا عصرانه هم تدارک ببینید.
مواد لازم برای توپ بروکلی و پنیر
- کلم بروکلی: 1 گل (300 گرم)
- پنیر چدار: نصف پیمانه (50 گرم)
- پنیر پارمزان: نصف پیمانه (50 گرم)
- پیازچه: 2 ساقه
- سیر: 2 حبه
- جو دوسر آسیاب شده: نصف پیمانه (60 گرم)
- پودر سوخاری: یک چهارم پیمانه (30 گرم)
- تخممرغ: 2 تا 3 عدد
- نمک و فلفل سیاه آسیابشده: به میزان لازم
- روغن گیاهی: به میزان لازم
طرز تهیه توپک بروکلی و پنیر
ابتدا پنیر چدار و پارمزان را ریز رنده کنید و در کاسه بریزید. حالا یک گل کلم بورکلی را از ساقه جدا کنید و گلش را ریز خرد کنید و در مخلوط پنیرها بریزید و کاملا مخلوط کنید. پیازچه را هم خرد کنید و و با سیر خرد شده به این مخلوط اضافه کنید.
در این مرحله کمی نمک به موادتان بزنید. حالا جو دوسر آسیابشده و پودر سوخاری را اضافه کنید. حالا نوبت اضافه کردن تخممرغهاست. اول دو تخممرغ بریزید و خوب مخلوط کنید. اگر مواد شما خشک بود تخممرغ سوم را هم اضافه کنید. کمی فلفل سیاه تازه آسیاب و اضافه کنید.
روی سینی یا ظرف مخصوص فرتان کاغذ روغنی پهن کنید. مخلوط را به شکل توپکهای کوچک قالب بزنید و با دست شکل دهید و روی کاغذ روغنی بچینید. کمی روغن گیاهی روی توپکها بریزید و سینی را به مدت 30 دقیقه در فری که با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت گرم شده است، قرار دهید.
توپک بروکلی و پنیر شما آماده است. آن را در ظرف دلخواه بچینید و با یک سس قرمز یا سفید لذیذ سرو کنید.
![توپک بروکلی و پنیر توپک بروکلی و پنیر](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/17/1020270852.jpeg)
نوش جان🌹
برای آشنایی بهتر با پخت این غذای یا پیشغذای سریع ویدئوی آموزشی آن را ببینید.🏡🍽🎞