ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش کدو حلوایی بسیار خوشمزه و ایده آل

طرز تهیه خورش کدو حلوایی از انواع خورشت های خوشمزه است که بیشتر متناسب با فصل سرد است. اگر چه در فصل تابستان نیز تهیه می شود. از آنجایی که کدو حلوایی جزء سبزیجات کم کالری است، ما در این مطلب تهیه خورش کدو حلوایی با طعم آلو را به شما پیشنهاد می کنیم.

طرز تهیه خورش کدو حلوایی از انواع خورشت های خوشمزه است که بیشتر متناسب با فصل سرد است. اگر چه در فصل تابستان نیز تهیه می شود. از آنجایی که کدو حلوایی جزء سبزیجات کم کالری است، ما در این مطلب تهیه خورش کدو حلوایی با طعم آلو را به شما پیشنهاد می کنیم.

کدو حلوایی به عنوان ماده اصلی در طرز تهیه خورش کدو حلوایی مورد استفاده قرار می گیرد. کدو حلوایی همان طور که از نامش پیداست، سریع پخته می شود و زمان کمی برای آماده کردن آن احتیاج دارید.  کدو حلوایی دارای بافتی نرم و لطیف است و طعم شیرین دارد و با وجود شیرین بودن، بسیار کم کالری است. به همین علت در بسیاری از رژیم ها توصیه می شود و در بسیاری از دسرها و غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. این خورش خوشمزه نیز همچون خورش بامیه و خورش قیمه بادمجان می تواند به برنامه غذایی شما تنوع زیادی ببخشد.

دستور پخت خورش کدو حلوایی با طعم آلو

مواد لازم

  • گوشت خورشتی: 300 گرم
  • پیاز: 2 عدد متوسط
  • کدو حلوایی: یک کیلوگرم
  • آلو بخارا: 100 گرم
  • زعفران محلول در آب: یک قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع: به مقدار کافی جهت سرخ کردن
  • دارچین: یک قاشق چای خوری کامل
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

ابتدا کدو را شسته و پوست بگیرید. کدو پوست گرفته شده را به شکل هلالی خرد کنید. دقت کنید کدو اگر به مقدار کافی خرد شده باشد، راحت می پزد.

کدو مناسب تهیه خورش کدو حلوایی

روغن را در تابه بریزید و یک عدد پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شود. آن گاه کدو حلوایی خرد شده را در آن بریزید. یک عدد پیاز دیگر را خرد کنید و در روغن سرخ کنید. در مرحله بعدی دستور پخت خورش کدو حلوایی، گوشت را به صورت قیمه خرد کنید و به آن اضافه کنید.



   قیمه کردن گوشت در تهیه حورش کدو حلوایی

  بعد از تفت دادن گوشت و پیاز، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. برای طعم دار شدن گوشت، محلول زعفران را به آن بیفزایید.  آن گاه 2 پیمانه آب جوشیده شده را برای پختن گوشت در آن بریزید و منتظر بمانید تا گوشت بپزد و کل مواد را با هم مخلوط نمایید.

در مرحله بعدی طرز تهیه خورش کدو حلوایی خوشمزه، آلو ها را در آب به مدت نیم ساعت خیس کنید و بعد از اینکه متورم شدند، آلو را آب کشی نموده و در مرحله آخر آلو را به همراه رب به خورش اضافه کنید و بگذارید به مدت 2 ساعت دیگر هم بپزد. برای طعم بهتر غذا، می توانید رب را قبل از اضافه کردن به غذا در روغن تفت دهید.

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

خورش کدو حلوایی خوشمزه شما آماده برای سرو می باشد. امیدواریم روش تهیه خورش کدو حلوایی با طعم آلو مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان