ماهان شبکه ایرانیان

پای گوشت بره و تره‌فرنگی برای یک شام دلپذیر

این پای را باید با خمیر فیلو تهیه کنید و مایه میانی آن همانند سس ماکارونی است. اما ظاهر شیک و بسیار زیبایی دارد.

پای گوشت بره و تره‌فرنگی برای یک شام دلپذیر

این پای را باید با خمیر فیلو تهیه کنید و مایه میانی آن همانند سس ماکارونی است. اما ظاهر شیک و بسیار زیبایی دارد.

  • تعداد: یک عدد پای بزرگ
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 60 دقیقه

مواد لازم

  • 550 گرم گوشت‌ چرخ‌کرده بره
  • 3 عدد تره‌فرنگی متوسط (فقط قسمت‌های سبز را خرد کنید)
  • 8 قاشق غذاخوری کره
  • یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  • دو قاشق چایخوری نمک
  • نصف یک بسته خمیر فیلو

طرز تهیه

1- در یک تابه بزرگ، گوشت چرخ‌کرده را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را در یک کاسه بریزید و کنار بگذارید.

2- در همان تابه، سه قاشق غذاخوری کره را آب کنید. تره‌فرنگی‌ها را اضافه کنید و تفت دهید و پس از اینکه کمی طلایی شدند، آنها را به گوشت اضافه کنید.

3- به مایه گوشت نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

4- در این مرحله، فر را روشن کنید. 5 قاشق غذاخوری کره باقی مانده را آب کنید. با قلم‌مو کف پیرکس گرد را چرب کنید.

5- خمیرهای فیلو را باز کنید و روی سطح صاف قرار دهید. مراقب باشید بقیه خمیرها خشک نشوند. روی آنها دستمال بگذارید. دو لایه خمیر کف ظرف بگذارید. روی آن مایه گوشت بریزید. خمیر را از طول لوله کنید و آن را با احتیاط لبه ظرف گرد بگذارید. همین کار را با بقیه خمیرها و مایه انجام دهید و به صورت لوله‌های دایره‌ای شکل کف ظرف بچینید.

6- پس از اتمام کار، روی همه خمیرها کره بمالید. آنها را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان