خواص خرمالو

-*- خرمالو نیز غنی از فیبر ( عمدتا در فرم پکتین موجود است ) ، که مفید به آرامی تحریک روده هستند . در نهایت، آن منبع خوبی از آهن است و شامل بسیار کمی سدیم می باشد

خواص خرمالو


-*- خرمالو نیز غنی از فیبر ( عمدتا در فرم پکتین موجود است ) ، که مفید به آرامی تحریک روده هستند . در نهایت، آن منبع خوبی از آهن است و شامل بسیار کمی سدیم می باشد.
-*-نقش محافظتی در برابر در برابر این بیماری دارند بیماری های قلبی عروقی و برخی سرطانها را دارد .

خواص خرمالو


-*-خرمالو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و همچنین مقدار قابل توجهی ویتامین‌های B1، B2، B3 و ویتامین C است. این میوه همچنین مواد معدنی مختلف مورد نیاز بدن را مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم دارد؛ به همین جهت برای رشد و نمو کودکان بسیار مفید شناخته شده است.

-*-خرمالو پکتین دارد و هرچه برسد پکتین آن کمتر می شود.

-*-خرمالو یک میوه اسیدی است.و دارای اسیدهای مالیک -تارتاریک و اسید سیتریک است.این اسیدها باعث جذب بهتر آهن و روی در بدن می شود.

-*-خرمالو رنگدانه پلی فنولیک دارد.
-*-خرمالو بهترست با معده پر مصرف شود .

-*-خوردن خرمالو به عنوان دسر بعد از غذا به هضم بهتر غذا نیز کمک می کند.زیرا اسید معده را زیادتر کرده و به هضم غذا کمک می کند.

-*-خرمالو کالری زیادی دارد بنابراین در مصرفش نباید زیاده روی کرد.

-*-طبع خرمالو گرم است بنابراین از این لحاظ نیز باید محتاط بود.

-*-مربا و مارمالاد و ترشی نیز می توان از آن تهیه نمود.

-*-به عنوان طعم دهنده ماست نیز می توان به کاربرد.

-*-هم چنین خشک شده آن را در آجیل ها می توان مصرف کرد.
-*-اگرچه خرمالو خواص بسیار زیادی دارد، اما خوردن بیشتر از 1 تا 2 عدد از آن در روز توصیه نمی‌شود. ضمن اینکه خوردن همین مقدار از خرمالو هم برای کسانی که به یبوست مبتلا هستند، مناسب نیست؛ چون تانن موجود در آن یبوست را تشدید می‌کند.
-*-مصرف این میوه به صورت گس و نرسیده چندان مناسب نیست و بهتر است خرمالوی رسیده و شیرین را برای خوردن انتخاب کنید


برگردان : مجله اینترنتی دلگرم

مترجم : نرگس زارعی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر