این سبک از لازانیا گیاهی است و با کم‌ترین مواد اولیه تهیه می‌شود و مزه‌ای عالی دارد. با این روش می‌توانید کودکان را به سبزیجات علاقه‌مند؛ و به جای فست فود و غذاهای مضر، لازانیایی سالم و خوشمزه نوش جان کنید.

مواد لازم

کدو 3-4 عدد متوسط

قارچ 500 گرم

گوجه فرنگی 4 عدد

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

آرد 2 قاشق غذاخوری

شیر 2 لیوان

کره 3 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا به میزان دلخواه

آویشن، فلفل و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه :

1- کدوها را از درازا برش بزنید؛ طوری که ضخامت هر برش حدود یک سانتیمتر باشد. 

2- پیاز، قارچ‌ها، گوجه فرنگی‌ها را خرد کنید و با کمی روغن زیتون تفت دهید و در آخر سیر رنده شده را اضافه کنید.

3- سس بشامل را تهیه کنید. برای این سس باید آرد را با مقداری کره تفت دهید و بعد شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود.

4- فر را روشن و در دمای 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

5- ظرف دلخواه را با کمی روغن چرب کنید. سپس لایه لایه کدو بچینید و روی آن از سس گوجه و سس بشامل بریزید و به همین ترتیب ظرف را پر کنید و در آخر روی آن پنیر بریزید.

6- لازانیای کدو را به مدت 30 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید، سپس از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود و سرو کنید.

نوش جان!