دسر کلاسیک خوشمزه و مناسب برای هر فصل و موقعیتی که اغلب مواد اولیه آن موجود میباشد، طرز تهیه آن راحت و باب میل همگی هم هست.
 
مواد لازم:
 شیر 2 پیمانه
 شکر 2/3 پیمانه
 آرد ذرت 2.5 قاشق سوپ خوری
 نمک 1/4 قاشق چای خوری
 تخم مرغ (زرده) 2 عدد
 کره 1 قاشق سوپ خوری
 وانیل 1 قاشق چای خوری
 نارگیل رنده شده 1/2 پیمانه
 موز خردشده 2 عدد
 ویفر خردشده 15 عدد
طرز تهیه:
 قابلمهای آماده کنید و شیر، شکر، آرد ذرت و نمک را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
 مخلوط را خوب هم بزنید تا نرم شده و آب اضافی آن گرفته شود. آن را مدام هم بزنید تا مایه غلیظ شود.
 حرارت را کم کنید و در ظرف دیگری مخلوط شیری داغ را با دقت به زردههای تخممرغ اضافه کنید به صورتی که زردهها باز نشوند.
 
 
 
مخلوط زرده و شیر را به قابلمه برگردانید و با بقیه مواد هم بزنید. این مخلوط را همزمان با حرارت دادن، دو تا سه دقیقه هم بزنید. در مراحل پایانی پخت، کره و وانیل را هم اضافه کنید و خوب ترکیب کنید تا مایهای نرم حاصل شود.
 پودینگ را در کاسه بزرگی بریزید. این کاسه را درکاسهای بزرگتر حاوی یخ قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا پودینگ به دمای اتاق برسد و حرارتش را به آرامی از دست بدهد. این زمان سی دقیقه طول خواهد کشید. بعد از این مدت روی ظرف را بپوشانید و مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
 موقع سرو ویفرهای خرد شده را کف ظرفهای مورد نظر بریزید. پودینگ خنک شده را با تکههای موز مخلوط کنید و با آن روی ویفرها را بپوشانید. موقع سرو دسر را با یک تکه موز تزیین و سرو کنید.
 
منبع: سرآشپز پاپیون