سوفله فلفل دلمهای همان سوفله فرانسوی است که به جای این که در ظرف سرو کنید میتوانید در فلفل دلمهای بریزید و با سبک جدید و جالب سرو کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه این سوفله خوشمزه و البته خوش قیافه را بخوانید.
مواد لازم
فلفل دلمهای قرمز 4 عدد
آرد 50 گرم
کره 50 گرم
پنیر پیتزا 150 گرم
شیر 2 لیوان
تخم مرغ 5 عدد
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید، کره را اضافه، و پس از این که آب شد آرد را چند بار الک کنید و کم کم مخلوط کنید.
2- شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شیر جوش بیاید سپس شعله را خاموش کنید.
3- زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. ترکیب شیر و آرد را با زردههای تخم مرغ مخلوط کنید.
4- پنیر پیتزا را به مخلوط اضافه کنید تا با گرمای آن، پنیر آب شود.
5- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا گرم شود.
6- سفیدههای تخم مرغ و نمک را با همزن بزنید تا پف کند.(صبر کنید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد.)
7- سفیده تخم مرغ زده شده را قاشق قاشق به مواد سوفله اضافه کنید و با یک لیسک به آرامی و در یک جهت مخلوط کنید.
8- فلفل دلمهایها را بشویید و سر آن را جدا کنید؛ سپس مایه سوفله را داخل آنها بریزید و داخل سینی فر بچینید؛ سپس در طبقه وسط فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد و روی آن طلایی شود.
نکته: از آن جایی که سوفله باید پف داشته باشد، در تمام مدت پخت سوفله در فر، در فر را باز نکنید تا پف سوفله نخوابد.
نوش جان!