سوفله فلفل دلمه‌ای همان سوفله فرانسوی است که به جای این که در ظرف سرو کنید می‌توانید در فلفل دلمه‌ای بریزید و با سبک جدید و جالب سرو کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه این سوفله خوشمزه و البته خوش قیافه را بخوانید.

مواد لازم

فلفل دلمه‌ای قرمز 4 عدد

آرد 50 گرم

کره 50 گرم

پنیر پیتزا 150 گرم

شیر 2 لیوان

تخم مرغ 5 عدد

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید، کره را اضافه، و پس از این که آب شد آرد را چند بار الک کنید و کم کم مخلوط کنید.

2- شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شیر جوش بیاید سپس شعله را خاموش کنید.

3- زرده و سفیده‌ تخم مرغ را از هم جدا کنید. ترکیب شیر و آرد را با زرده‌های تخم مرغ مخلوط کنید.

4- پنیر پیتزا را به مخلوط اضافه کنید تا با گرمای آن، پنیر آب شود.

5- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا گرم شود.

6- سفیده‌های تخم مرغ و نمک را با همزن بزنید تا پف کند.(صبر کنید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد.)

7- سفیده تخم مرغ زده شده را قاشق قاشق به مواد سوفله اضافه کنید و با یک لیسک به آرامی و در یک جهت مخلوط کنید.

8- فلفل دلمه‌ای‌ها را بشویید و سر آن را جدا کنید؛ سپس مایه سوفله را داخل آن‌ها بریزید و داخل سینی فر بچینید؛ سپس در طبقه وسط فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد و روی آن طلایی شود.

نکته: از آن جایی که سوفله باید پف داشته باشد، در تمام مدت پخت سوفله در فر، در فر را باز نکنید تا پف سوفله نخوابد.

نوش جان!