مواد لازم :
750 گرم چغندر
2 عدد پیاز
یک حبه سیر
2 قاشق سوپ خوری کره
یک عدد برگ بو
4 فنجان آب
یک قاشق چای خوری زیره
یک قاشق چای خوری سبزیجات معطر خشک
500 گرم سیب زمینی
نصف یک کلم سفید کوچک
2 قاشق سوپ خوری سرکه
1 قاشق سوپ خوری آب لیمو
150 گرم خامه ترش
هویج و کرفس به میزان دلخواه
نمک و فلفل
طرز تهیه :
چغندرها را قاچ کنید . سیر و پیاز را خرد کرده در روغن سرخ کنید . چغندر ها را به آن اضافه کنید . برگ بو ، زیره و سرکه را همراه 2 فنجان آب به آن اضافه کنید و آن را بجوشانید . هویج و کرفس ، تره فرنگی و سیب زمینی را خرد کرده ، به آن اضافه کنید . نیم ساعت صبر کنید تا پخته شود . سوپ را همراه خامه ترش سرو کنید .