پای سیب یک دسر ساده و خوشمزه

طرز تهیه پای سیب مواد لازم برای خمیر پای:آرد ۵۰۰ گرمکره ۳۰۰ گرم ( یا روغن جامد ۲۵۰ گرم)پودر قند یک قاشق سوپخوریشیر یک فنجاننمک کمیطرز تهیه خمیر:آرد را در ظرفی ریخته, نمک و پودر قند و شیر را روی آرد می ریزیم و بهم می زنیم, بعد کره را قطعه قطعه می کنیم و وسط خمیر می ریزیم و خمیر را با کره خوب مخلوط می کنیم بطوریکه چسبندگی پیدا کنه ولی کش نیاد, این خ ...

پای سیب

طرز تهیه پای سیب

مواد لازم برای خمیر پای:


آرد 500 گرم
کره 300 گرم ( یا روغن جامد 250 گرم)
پودر قند یک قاشق سوپخوری
شیر یک فنجان
نمک کمی


طرز تهیه خمیر:


آرد را در ظرفی ریخته, نمک و پودر قند و شیر را روی آرد می ریزیم و بهم می زنیم, بعد کره را قطعه قطعه می کنیم و وسط خمیر می ریزیم و خمیر را با کره خوب مخلوط می کنیم بطوریکه چسبندگی پیدا کنه ولی کش نیاد, این خمیر نباید زیاد ورز داده بشه, فقط خمیر چسبندگی پیدا کنه و قابل بازکردن باشه و بعد خمیر را در نایلون می گذاریم تا دو, سه ساعت بماند.

مواد لازم برای پای سیب:


سیب 500 گرم ( یا 6 عدد متوسط)
پودر قند 3تا 4 قاشق سوچخوری
کره 50 گرم
دارچین یک قاشق سوپخوری
کشمش سبز دو, سه قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد


طرز تهیه:


برای تهیه این پای به یک ظرف نسوز کم عمق احتیاج داریم, ته ظرف را کمی چرب می کنیم, بعد خمیری که قبلاً آماده کردیم کمی ورز می دهیم ( این خمیر را موقع استفاده خوب ورز می دهیم) بعد یک سوم آنرا کنار می گذاریم و دو سوم خمیر را به شکل دایره کمی بزرگتر از ظرف باز می کنیم خمیر را داخل ظرف می گذاریم, باید خمیر ته و اطراف ظرف را بپوشاند, سیب ها را قبلاً قاچ می کنیم و بصورت ورقه های نازک در می آوریم ( سیب ها به طریقی که برای مربا بکار می رود قاچ میشود فقط نازکتر) سیب ها را روی خمیر پهن می کنیم به این ترتیب که یک ورقه سیب , کمی پودر قندو کمی دارچین, کمی کشمش, باز سیب و پودر قند و ... به همین ترتیب ادامه میدهیم تا ظرف پر شود, کره را قطعه قطعه می کنیم و روی سیب ها می گذاریم ( کسانی که رژیم دارند می توانند کره را حذف کنند , من خودم معمولاً کره نمیذارم, البته با کره لذیذ تره:) بعد بقیه خمیر را که کنار گذاشته بودیم باز می کنیم و روی سیب ها را با خمیر می پوشانیم و اطراف دوتا خمیر را بهم می چسبانیم و چین می دهیم ( مثل اطراف پیراشکی یا شیرینی قطاب) سپس زرده تخم مرغ را با یک قاشق شیر و کمی زعفران هم می زنیم و روی خمیر می مالیم و با چنگال روی خمیر خط می اندازیم. فر را با حرارت 300 درجه گرم می کنیم و ظرف را در فر قرار می دهیم تا مدت یکساعت بماند, روی پای سیب باید کاملاً طلایی شده باشه, البته می تونیم درجه فر رو کمتر کنیم و مدت پخت رو بیشتر ( با حرارت کم ملایم تر پخته میشه, البته می تونیم گاهی در فر رو باز کنیم و ببینیم که آماده شده یا نه, چون برخلاف کیک که در مدت پخت نباید در فر باز بشه, برای پای هیچ اشکالی نداره

طرز تهیه بامیه

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان