ماهان شبکه ایرانیان

آشپزی با مرغ؛ مرغ کاری خوشمزه

مرغ کاری یک نوع غذای مخصوص به جنوب شرقی آسیا است که می‌تواند یک شام سریع و خوشمزه برای شما و اعضای خانواده‌تان باشد. طرز تهیه این غذا بسیار ساده است و اگر جزو کسانی هستید که به‌تازگی شروع به آشپزی کرده‌اید، این غذا را می‌توانید به‌راحتی تهیه و میل کنید. توصیه می‌کنیم در کنار این غذا مقداری برنج هم سرو کنید. همراه روزچین باشید.

آشپزی با مرغ؛ مرغ کاری خوشمزه

مرغ کاری یک نوع غذای مخصوص به جنوب شرقی آسیا است که می‌تواند یک شام سریع و خوشمزه برای شما و اعضای خانواده‌تان باشد. طرز تهیه این غذا بسیار ساده است و اگر جزو کسانی هستید که به‌تازگی شروع به آشپزی کرده‌اید، این غذا را می‌توانید به‌راحتی تهیه و میل کنید. توصیه می‌کنیم در کنار این غذا مقداری برنج هم سرو کنید. همراه روزچین باشید.

مرغ کاری

مواد لازم برای تهیه مرغ کاری

سینه مرغ: چهار عدد
پیاز: دو عدد
سر: چهار حبه
سس گوجه‌فرنگی: پنج قاشق غذاخوری
ادویه کاری: دو قاشق غذاخوری
خامه همزده: 400 میلی‌لیتر
جعفری تازه: به مقدار دلخواه
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک: به مقدار دلخواه
فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

طرز تهیه مرغ کاری

مقدار کمی روغن زیتون در یک تابه بریزید. پیازها و سیرها را خرد کرده و در تابه بریزید. کمی نمک و فلفل سیاه به آن‌ها اضافه کنید. سپس اجازه دهید روی شعله ملایم پخته شوند و بعد هم بزنید. بعد از پنج دقیقه سس گوجه‌فرنگی و کاری را به مواد اضافه کرده و دوباره هم بزنید. اجازه دهید به‌مدت پنج دقیقه دیگر مواد پخته شوند.

سینه‌های مرغ را تکه‌تکه کنید، ادویه بزنید و به مواد درون تابه اضافه کرده کاملاً با مواد دیگر ترکیب کنید. شعله را زیاد کرده و به‌مدت دو دقیقه مواد را بپزید. حال وقت اضافه‌کردن خامه است. دوباره مواد را با هم ترکیب کنید و برای پنج دقیقه دیگر روی شعله کم بپزید. غذای شما آماده است، آن را در ظرف دلخواه بکشید و روی آن را با مقداری جعفری خردشده تزئین کنید.

این غذای خوشمزه را می‌توانید در مدت زمان 20 دقیقه آماده و نوش جان کنید. بنابراین این غذا برای کارمندان هم بسیار مناسب است. از همراهی شما با روزچین سپاسگزاریم.

منبع

خواندن مقالات زیر را از دست ندهید:

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
Share
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان