مرغ کاری یک نوع غذای مخصوص به جنوب شرقی آسیا است که میتواند یک شام سریع و خوشمزه برای شما و اعضای خانوادهتان باشد. طرز تهیه این غذا بسیار ساده است و اگر جزو کسانی هستید که بهتازگی شروع به آشپزی کردهاید، این غذا را میتوانید بهراحتی تهیه و میل کنید. توصیه میکنیم در کنار این غذا مقداری برنج هم سرو کنید. همراه روزچین باشید.
مرغ کاری
مواد لازم برای تهیه مرغ کاری
سینه مرغ: چهار عدد
پیاز: دو عدد
سر: چهار حبه
سس گوجهفرنگی: پنج قاشق غذاخوری
ادویه کاری: دو قاشق غذاخوری
خامه همزده: 400 میلیلیتر
جعفری تازه: به مقدار دلخواه
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک: به مقدار دلخواه
فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
طرز تهیه مرغ کاری
مقدار کمی روغن زیتون در یک تابه بریزید. پیازها و سیرها را خرد کرده و در تابه بریزید. کمی نمک و فلفل سیاه به آنها اضافه کنید. سپس اجازه دهید روی شعله ملایم پخته شوند و بعد هم بزنید. بعد از پنج دقیقه سس گوجهفرنگی و کاری را به مواد اضافه کرده و دوباره هم بزنید. اجازه دهید بهمدت پنج دقیقه دیگر مواد پخته شوند.
سینههای مرغ را تکهتکه کنید، ادویه بزنید و به مواد درون تابه اضافه کرده کاملاً با مواد دیگر ترکیب کنید. شعله را زیاد کرده و بهمدت دو دقیقه مواد را بپزید. حال وقت اضافهکردن خامه است. دوباره مواد را با هم ترکیب کنید و برای پنج دقیقه دیگر روی شعله کم بپزید. غذای شما آماده است، آن را در ظرف دلخواه بکشید و روی آن را با مقداری جعفری خردشده تزئین کنید.
این غذای خوشمزه را میتوانید در مدت زمان 20 دقیقه آماده و نوش جان کنید. بنابراین این غذا برای کارمندان هم بسیار مناسب است. از همراهی شما با روزچین سپاسگزاریم.
منبع
خواندن مقالات زیر را از دست ندهید: