ماهان شبکه ایرانیان

سوسیس گوشت

این سوسیس‌ها با گوشت تازه بره تهیه می‌شوند و مملو از ادویه هستند. حتما توصیه می‌کنیم آن را در خانه تهیه و نوش جان کنید.

سوسیس گوشت

 

این سوسیس‌ها با گوشت تازه بره تهیه می‌شوند و مملو از ادویه هستند. حتما توصیه می‌کنیم آن را در خانه تهیه و نوش جان کنید.

  • تعداد: 2 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم برای ادویه

  • یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز بوداده
  • یک قاشق غذاخوری زیره سبز بوداده
  • یک قاشق غذاخوری دانه رازیانه بوداده
  • یک قاشق غذاخوری دارچین
  • یک قاشق چایخوری فلفل هندی
  • دو قاشق چایخوری زردچوبه

مواد لازم برای سوسیس

  • 450 گرم گوشت چرخ‌کرده سردست بره
  • دو حبه سیر رنده شده
  • یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • یک قاشق غذاخوری ادویه هفت رنگ
  • دو قاشق غذاخوری سس تند فلفلی
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • آب سرد

طرز تهیه

  1. همه ادویه‌ها را با هم در آسیاب بریزید و خوب پودر کنید.
  2. همه مواد تهیه سوسیس را نیز در غذاساز بریزید و کاملا مخلوط کنید. سپس آب یخ اضافه کنید. آب را به تدریج و هر بار یک قاشق غذاخوری اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس مخلوط ادویه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا به همه جای مواد برسد.
  3. در این مرحله، مواد گوشتی را در دست به شکل کوفته‌های ریز درآورید. آنها را داخل سینی بچینید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا مزه ادویه‌ها به خورد گوشت بروند. اگر وقت زیادی ندارید، دست‌کم یک ساعت در یخچال بگذارید تا بمانند.
  4. کباب‌پز را روشن کنید تا گرم شود. سپس سوسیس‌ها را روی آن بچینید و 10 تا 12 دقیقه کباب کنید.
  5. این غذا را می‌توانید با نان سیردار سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان