تاس کباب یک غذای خوشمزه و سنتی است که با فرارسیدن فصل به اغلب توسط مادربزرگها درست میشده است. این خوراک لذیذ با گوشت گوسفندی و در زمانی که فصل به نیست با سیب، آلو و غیره درست میشود.
مواد لازم برای تهیه تاس کباب
- 2 عدد به متوسط
- 2 عدد گوجه فرنگی
- 2 عدد پیاز
- 300 گرم گوشت گوسفندی با دنبه
- 2 عدد سیب زمینی
- 3 عدد هویج
- 10 عدد آلو خورشتی
- 2 عدد کدو سبز
- 2 عدد بادمجان
- 1 قاشق مرباخوری دارچین
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه تاس کباب
دنبهها را ته یک تابه گود بچینید.
پیازها را به صورت حلقهحلقه با قطر یک سانتیمتر خرد کنید و روی دنبهها بچینید سپس گوشت خورشتی، به، هویج، بادمجان و کدو را داخل تابه ریخته ولابهلای آن دارچین بریزید.
در ادامه سیب زمینیها را روی مواد چیده و گوجه فرنگی حلقه شده را روی سیب زمینی بچینید سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به تمامی مواد اضافه کنید و بدون این که آبی داخل تابه بریزید، تابه را روی شعله ملایم قرار دهید تا دنبهها با حرارت ملایم آب شوند و طعم غذا دلچسبتر شود.
بعد از گذشت 15 تا 20 دقیقه، هنگامی که مواد آب انداخت، 1 تا 2 لیوان آب ولرم و 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید سپس در تابه را ببندید و روی شعله ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.
نیم ساعت مانده به انتهای مراحل پخت، آلو خورشتیها را کامل بشویید تا شن نداشته باشد و روی مواد بریزید. بعد از نیم ساعت مواد را به وسیله کفگیر داخل ظرفی مناسب چیده و با سبزی خوردن میل کنید.
- میتوانید به جای آلو، از لواشک آلو استفاده کنید. لواشک آلو طعم فوقالعادهای به این غذا میدهد.
- تاس کباب برای کسانی که رژیم غذایی دارند بسیار مناسب است چون این غذا بدون روغن درست میشود.