آشپزی با مرغ؛ سینه مرغ با طعم پارمزان

برای تنوع هم که شده گاهی مدل‌های رایج و متداول پختن یا کباب‌کردن مرغ را فراموش کنید و روش‌های جدید را امتحان کنید. مطمئن باشید که اهالی خانه مخصوصاً بچه‌ها از این تنوع استقبال خواهند کرد. به آشپزخانه روزچین بیایید تا نوع متفاوتی از آشپزی با مرغ را تجربه کنید. در این مقاله طرز تهیه سینه مرغ با طعم پارمزان را به شما آموزش دهیم.

آشپزی با مرغ؛ سینه مرغ با طعم پارمزان

برای تنوع هم که شده گاهی مدل‌های رایج و متداول پختن یا کباب‌کردن مرغ را فراموش کنید و روش‌های جدید را امتحان کنید. مطمئن باشید که اهالی خانه مخصوصاً بچه‌ها از این تنوع استقبال خواهند کرد. به آشپزخانه روزچین بیایید تا نوع متفاوتی از آشپزی با مرغ را تجربه کنید. در این مقاله طرز تهیه سینه مرغ با طعم پارمزان را به شما آموزش دهیم.

سینه مرغ با طعم پارمزان

مواد لازم سینه مرغ با طعم پارمزان

سینه مرغ: چهار عدد متوسط
آرد: یک‎سوم فنجان
نمک: سه‌چهارم قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ بزرگ: دو عدد
پودر سوخاری: نصف فنجان
پنیر پارمزان رنده‌شده: یک‌سوم فنجان
روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
سس مارینارا: دو فنجان
پنیر موزارلا: یک‌ونیم فنجان
برگ‌های تازه ریحان

مواد لازم برای سس مارینارا

گوجه‌فرنگی رسیده: 10 عدد
روغن زیتون خالص: یک‌چهارم پیمانه
سیر: پنج حبه
نمک، فلفل قرمز و شکر: به میزان لازم
پیاز: یک عدد
آویشن: یک قاشق غذاخوری
جعفری خردشده: یک قاشق غذاخوری
ریحان خردشده: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

طرز تهیه سس مارینارا

سینه مرغ با طعم پارمزان
سس مارینارا

پیاز و سیرها را خیلی ریز خرد کرده یا رنده کنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن زیتون ریخته، سیر و پیاز را چهار تا پنج دقیقه تفت دهید. گوجه‌فرنگی‌ها را درون غذاساز ریخته و خوب له کنید. پورۀ گوجه‌فرنگی را به مواد درون تابه اضافه کنید. حال نمک، فلفل، شکر و آویشن را اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید و بدون گذاشتن در تابه، حدود 45 دقیقه صبر کنید تا مواد به جوش بیایند.
بعد از گذشت 45 دقیقه، جعفری و ریحان خردشده را به مواد اضافه کرده و حدود 15 دقیقه دیگر صبر کنید تا مواد خوب جا بیفتند. وقتی آب موادتان تبخیر شد و به غلظت رسید سس مارینارای شما آماده است. مارینارا یک سس ایتالیایی است.

طرز تهیه سینه مرغ با طعم پارمزان

سینه‌های مرغ را در یک سینی قرار دهید و ابتدا روی آن نمک و سپس فلفل بپاشید. سینه‌ها را برگردانید و به طرف دیگر آن هم نمک و فلفل بپاشید. یک چاقوی تیز بردارید و و از کنار سینه‌ها یک برش بزنید، طوری‌که بتوانید درون آن پنیر بریزید (سینه مرغ را کاملاً نبرید.). حالا در هر سینه حدود دو تا سه قاشق پنیر موزارلا بریزید و لبه‌ها را ببندید.

سه کاسه بزرگ آماده کنید. در کاسه اولی نصف فنجان آرد و در دومی دو عدد تخم‌مرغ بریزید و آن‌ها را کاملاً با یک چنگال مخلوط کنید. در کاسۀ سوم هم نصف فنجان پودر سوخاری و یک‌سوم فنجان پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید.

حالا کار شما شروع می‌شود؛ سینه‌های مرغ را یکی یکی ابتدا در کاسۀ آرد بغلتانید، طوری‌که کاملاً سطح آن آردی شود. اکنون آن را در ظرف تخم‌مرغ بگذارید. اجازه دهید کمی بیشتر در این ظرف بمانند. در مرحلۀ آخر آن‌ها را در کاسۀ سوم بغلتانید و کنار بگذارید.

در یک تابه بزرگ و عمیق سه قاشق روغن زیتون بریزید تا کف تابه را بپوشاند؛ حال آن را روی شعله متوسط قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، مرغ‌ها را کف تابه بچینید. چهار دقیقه منتظر بمانید تا یک طلایی شوند؛ سپس آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود.

دو فنجان سس مارینارا در اطراف مرغ‌ها بریزید، سپس با قاشق کمی از سس را روی مرغ‌ها بریزید. باقیمانده پنیر موزارلا را روی سینه‌ها بریزید. در تابه را نگذارید، شعله را کمی زیاد کرده و به‌مدت 15 تا 20 دقیقه صبر کنید.

بعد از گذشتن این مدت زمان، تابه را از روی گاز بردارید و قبل از سروکردن، مقداری ریحون خرد شده روی آن بریزید.

آماده‌کردن و خوردن این غذا بسیار لذت‌بخش است. پخت این غذا حدود 30 دقیقه از شما زمان می‌گیرد. البته در‌صورتی‌که از قبل سس مارینارای شما آماده باشد. امیدوارم برای شما هم همین‌طور باشد دوستان عزیز روزچین.

منبع

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
Share
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان