استیک کنجدی یک غذای خوشمزه، کم کالری و سرشار از پروتئین است که اگر در فر و بدون روغن درست کنید بسیار سالم و مقوی و آسان است. در ادامه این مطلب می‌توانید طرز تهیه این غذای لذیذ و سالم را بخوانید.

مواد لازم

استیک دنده 500 گرم

پیاز 1 عدد

فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری

فلفل پاپریکا 1 قاشق مرباخوری

پودر سیر 1 قاشق مرباخوری

کنجد 2 قاشق غذاخوری

پودر پیاز 1 قاشق مرباخوری

نمک به میزان دلخواه

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1- گوشت استیک را به صورت نواری برش بزنید.

2- تمام ادویه‌ها و سبزیجات خشک را با هم مخلوط کنید و همراه با روغن زیتون و پیاز خرد شده با گوشت ترکیب کنید و به مدت 2-3 ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت مزه‌دار شود.

3- سیخ چوبی را به مدت یک ساعت در آب بگذارید تا کاملا خیس شود.

4- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

5- استیک‌ها را به سیخ چوبی بکشید و به مدت 30 دقیقه و تا زمانی که گوشت به اندازه دلخواه پخته شود در فر بگذارید.

6- استیک‌های کباب شده را از سیخ در بیاورید و روی آن کنجد بپاشید و سرو کنید.

نوش جان!