توفو سوخاری؛ غذایی مخصوص گیاهخواران

توفو از غذا‌های مورد علاقه گیاهخواران است. خیلی راحت قطعات کوچک پنیر توفو را با ادویه جات سرخ کنید و با سس زنجبیل و سویا میل کنید.

وب سایت بدونیم: توفو از غذاهای مورد علاقه گیاهخواران است که یکی از دستور پخت های ساده این غذا را می توانید  یاد بگیرید. خیلی راحت قطعات کوچک پنیر توفو را با ادویه جات سرخ کنید و با سس زنجبیل و سویا میل کنید.

مواد لازم:

  • 1 بسته 400 گرمی پنیر توفو
  • 1 الی 2 عدد تخم مرغ
  • ½ پیمانه آرد ذرت
  • 1 قاشق چای خوری ادویه ترکیبی (رازیانه، میخک، دارچین و فلفل)
  • ½ پیمانه پودر نان (یا پودر سوخاری)
  • نمک به مقدار لازم
  • روغن سبزیجات

دستور تهیه توفو سوخاری غذای گیاهخواران

دستور تهیه :

1-پنیر را در قطعات مکعبی 2 سانتیمتری خرد کنید.

دستور تهیه توفو سوخاری غذای گیاهخواران

2-تخم مرغ ها را داخل ظرفی هم بزنید و به آن مقداری نمک اضافه کنید.

دستور تهیه توفو سوخاری غذای گیاهخواران

3-داخل ظرف دیگری آرد ذرت و ادویه جات را با هم ترکیب کنید.

دستور تهیه توفو سوخاری غذای گیاهخواران

4-در ظرف جداگانه ای پودر نان را بریزید.

دستور تهیه توفو سوخاری غذای گیاهخواران

5-پنیرهای مکعبی را به ترتیب داخل آرد، تخم مرغ و پودر نان بغلتانید. مطمئن شوید که تمام قسمت های پنیر با پودر نان آغشته شده اند.

دستور تهیه توفو سوخاری غذای گیاهخواران

6-داخل تاوه روغن بریزید و پنیرها را داخل روغن سرخ کنید تا زمانی که ترد و طلایی رنگ شود. (هر طرف 1 دقیقه یا کمتر) سپس از داخل تاوه بردارید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.

دستور تهیه توفو سوخاری غذای گیاهخواران

7-این غذا را گرم و همرا با سس سویا یا زنجبیل میل کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان