کباب شیشلیک، نوعی کباب است که از شش تکه گوشت راسته یا دنده گوسفندی تهیه میشود و در بین ایرانیان غذایی بسیار محبوب است.
مواد اولیه:
فلفل (قرمز تازه خرد شده) 1 عدد
شیشلیک گوسفند 12 عدد
روغن (زیتون) 6 ق. غ. سیر (ورقه شده) سیر 3 حبه
فلفل (قرمز پودر شده) 1 ق. چ. آب و پوست لیمو تازه 1 عدد
پونه (خشک) 1 ق. چ. نمک و فلفل میزان لازم
طرز تهیه:
شیشلیکها را لای پلاستیک فریزر بگذارید و خیلی آروم با گوشتکوب بکوبید تا نرم شوند.
بعد آنها را درون کاسه بزرگ ریخته و رویشان 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون، پودر فلفل قرمز، ورقههای سیر، پودر پونه خشک، پوست و آب لیموی تازه، نمک و زیتون سیاه خرد شده بریزید.
حالا دو قاشق غذاخوری از روغن رادر ماهیتابه داغ کنید و شیشلیکها را از کاسه درآورده وروی آنها را از مواد زیتون پاک کنید و بعد هر دو طرف شیشلیکها را در روغن سرخ کنید.
وقتی شیشلیکها سرخ شد مواد زیتونی توی کاسه را روی شیشلیکها بریزید و 2 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید، در ماهیتابه را ببنیدید و بگذارید مواد بپزند و شیشلیکها نرم شوند.
شیشلیکها را در ظرف سرو گذاشته و با فلفل قرمز خرد شده تزئین و سرو کنید.
منبع: وب سایت سواران