شناسه : ۹۰۳۰۲۳ - یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۲۹
رولت گوشت ترکی
رولت گوشت برای طرافداران مزههای جدید انتخاب خوب و لذیذ محسوب میشود. در این دستورپخت میتوانید طرز تهیه رولت گوشت ترکی را بخوانید که از گوشت چرخ کرده، برنج، گوجه فرنگی و بادمجان تهیه میشود.
رولت گوشت برای طرافداران مزههای جدید انتخاب خوب و لذیذ محسوب میشود. در این دستورپخت میتوانید طرز تهیه رولت گوشت ترکی را بخوانید که از گوشت چرخ کرده، برنج، گوجه فرنگی و بادمجان تهیه میشود.
مواد لازم
پیاز 1 عدد
بادمجان ساطوری شده 1 عدد
برنج پخته شده 250 گرم
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
شوید خرد شده نصف یک دسته
دارچین 2 قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده 250 گرم
تخم مرغ 2 عدد
گوجه فرنگی خرد شده 3-4 عدد
طرز تهیه
1- فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. کف و دیواره ظرف مخصوص رولت را با روغن چرب کنید.
2- پیاز، بادمجان ، شوید، رب گوجه فرنگی ، گوشت و نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را اضافه و دوباره مخلوط کنید.
3- گوجه فرنگیهای خرده شده را درون ظرف رولت بریزید و گوشت را روی آن قرار دهید. گوشت را به خوبی فشار دهید تا به هم فشرده شود.
4-روی ظرف رولت را با فویل آلومینیوم بپوشانید و به مدت یک ساعت و 40 دقیقه درون فر قرار دهید. یک ربع آخر فویل را از روی ظرف بردارید.
5- هنگامی که رولت آماده شد در ظرف دلخواه خود بگذارید و سرو کنید.
نوش جان!