رولت گوشت برای طرافداران مزه‌های جدید انتخاب خوب و لذیذ محسوب می‌شود. در این دستورپخت می‌توانید طرز تهیه رولت گوشت ترکی را بخوانید که از گوشت چرخ کرده، برنج، گوجه فرنگی و بادمجان تهیه می‌شود.

مواد لازم

پیاز 1 عدد

بادمجان ساطوری شده 1 عدد

برنج پخته شده 250 گرم

رب گوجه فرنگی  3 قاشق غذاخوری

شوید خرد شده  نصف یک دسته

دارچین 2 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده  250 گرم

تخم مرغ  2 عدد

گوجه فرنگی خرد شده  3-4 عدد

طرز تهیه 

1- فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. کف و دیواره ظرف مخصوص رولت را با روغن چرب کنید.

2- پیاز، بادمجان ، شوید، رب گوجه فرنگی ، گوشت و نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را اضافه و دوباره مخلوط کنید.

3- گوجه فرنگی‌های خرده شده را درون ظرف رولت بریزید و گوشت را روی آن قرار دهید. گوشت را به خوبی فشار دهید تا به هم فشرده شود.

4-روی ظرف رولت را با فویل آلومینیوم بپوشانید و به مدت یک ساعت و 40 دقیقه درون فر قرار دهید. یک ربع آخر فویل را از روی ظرف بردارید.

5- هنگامی که رولت آماده شد در ظرف دلخواه خود بگذارید و سرو کنید.

نوش جان!