سلام و به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. به افرادی که دنبال غذاهای سریع و ساده برای شام هستند پیشنهاد میکنیم یک غذای خوشمزه برای شام را همراه سرآشپز ما تدارک ببینند. قایق تخممرغ نوعی نان شکمپر است که برای وعدههای مختلف غذایی به ویژه شام بسیار مناسب است.
باتوجهبه اینکه در طبخ این غذا از بیکن گوشت گوساله یا مرغ استفاده میشود اگر به طعم بیکن علاقه ندارید میتوانید به جای آن از انواع ژامبون، سوسیس یا گوشت قرمز یا سفید سرخشده یا پخته استفاده کنید. اگر هم به فرآوردههای گوشتی علاقه ندارید یا گیاهخوارید، برای مواد داخل نان از سبزیجاتی مانند ذرت، قارچ یا هویج استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه قایق تخممرغ
- نان باگت کشیده: دو عدد
- تخممرغ: چهار عدد
- خامه غلیظ: دو قاشق غذاخوری (30 گرم)
- بیکن گوشت گوساله یا گوسفند: صد گرم ( میتوانید از گوشت قرمز یا مرغ پخته یا سرخشده هم استفاده کنید)
- پنیر چدار رندهشده: یکدوم پیمانه (50 گرم)
- پنیر پارمزان رندهشده: یکچهارم پیمانه: (25 گرم)
- پیازچه: دو ساقۀ خردشده
- نمک و فلفل سیاه آسیابشده: به مقدار لازم
قایق تخممرغطرز تهیه یک غذای خوشمزه برای شام : قایق تخممرغ
فر را روی درجه 180 سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا گرم شود.
بیکنها را خرد کنید و در تابۀ گرمشده بریزید تا روی حرارت متوسط با چربی خودشان سرخ و برشته شوند و حالت چیپسی بگیرند. بیکنها را بعد از سرخ شدن کنار بگذارید تا خنک شوند.
حالا در یک ظرف دیگر تخممرغ ها را کمی بزنید تا سفیده و زردهشان با هم مخلوط شوند. خامۀ غلیظ، پنیر چدار و پارمزان را اضافه و خوب مخلوط کنید. بیکنهای برشته و پیازچه خردشده را هم با این مواد مخلوط کنید. باتوجهبه ذائقۀ خودتان مقدار لازم نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید.
سطح روی نان باگت را به صورت طولی و به شکل v برش بزنید و شکم نان را کمی خالی کنید تا مانند قایق شود. مراقب باشید کف نان سوراخ نشود.
![یک غذای خوشمزه برای شام](/Upload/Public/Content/Images/1397/02/22/1510270070f.jpeg)
نانهای باگت شکم خالی را روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید و داخل آنها را با مواد پر کنید.
سینی فر را 20 تا 25 دقیقه در فری که گرم شده است، قرار دهید. بعد از این مدت اجازه دهید قایق تخممرغ شما 5 دقیقه خنک شود. کمی پیازچه خردشده رویش بپاشید و آن را برش بزنید.
قایق تخممرغنوش جان!
دیدن ویدئوی آموزش یک غذای خوشمزه برای شام را از دست ندهید.