بستنی یخی هندوانه مختص روز‌های گرم

شربت لیمو را نیز داخل کاسه‌ای ریخته و به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که پوره جامد است، اما سخت نیست، درون فریزر قرار دهید.

سرویس سبک زندگی فردا:  هوا کم کم رو به گرما می‌رود و وقت آن رسیده تا دسر‌های خوشمزه برای این هوا تهیه کنید. در این مطلب به نقل از بیتوته طرز تهیه دسر یخی هندوانه را آورده‌ایم.

 

بستنی یخی هندوانه مختص روز‌های گرم

 

مواد لازم برای بستنی یخی هندوانه:

پالپ هندوانه 5 پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
شکلات چیپسی یک چهارم پیمانه

لایه لیمویی رنگ:

شکر 1 پیمانه
آب لیموترش 2 پیمانه

طرز تهیه بستنی یخی هندوانه:

پالپ هندوانه و شکر را داخل دستگاه غذاساز ریخته تا صاف شود.

سپس آن را داخل کاسه‌ای ریخته و به مدت 2 تا 3 ساعت یا تا زمانی که پوره کمی نرم و صاف، اما کاملا جامد داخل فریزر بگذارید.

سپس از فریزر خارج کرده، خوب هم بزنید و شکلات چیپسی را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

برای تهیه لایه لیمویی؛ آب لیموترش را درون قابلمه‌ای بریزید (لعابی نباشد). بعد شکر را به آن اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت قوام آید. از قاشق فلزی برای هم زدن استفاده نکنید.

زمانی که قوام آمد (یعنی چنگال بزنیم و بلند کنیم، کمی کش بیاید) شربت آماده است. از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.

شربت لیمو را نیز داخل کاسه‌ای ریخته و به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که پوره جامد است، اما سخت نیست، درون فریزر قرار دهید.

12 لیوان کوچک یک بار مصرف را داخل یک سینی قرار داده و با قاشقی دوسوم آن را با مخلوط هندوانه پر کنید. بعد بقیه لیوان را با پوره لیموترش یخ زده پر کنید تا به لبه لیوان برسید.

سپس با پشت قاشقی روی آن فشار آورده و صاف کنید بعد یک عدد چوب بستنی داخل آن فرو کنید و روی آن پوشش نایلونی بکشید.

سینی بستنی را به مدت 12 ساعت و یا دو روز در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

قبل از سرو به مدت 1 دقیقه در دمای محیط بگذارید، سپس به آرامی از لیوان خارج کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان