به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، نجمه حجازی عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، گفت: برای اینکه فشار خون در سطح عادی باشد، باید آب موردنیاز بدن را تامین کنیم.
وی ادامه داد: هنگامی که میزان مصرف آب کم باشد، فشار خون بالا میرود، این به دلیل آن رخ میدهد که بدن در تلاش است تا آب موجود را با حفظ سدیم تامین کند و سدیم نیز ارتباط مستقیمی با فشار خون بالا دارد.
نجمه حجازی افزود: هنگامی که دچار کم آبی میشویم، بدن به تدریج برخی بسترهای مویرگی مشخص را میبندد که به نوبه خود افزایش فشار در شریانها و مویرگها را در پی دارد و این شرایط، سبب افزایش فشارخون میشود، پس نوشیدن آب برای کاهش فشارخون به صورت طبیعی، منطقی است.
استادیار دانشکده تغذیه و علوم غذایی با توصیه به مصرف روزانه 8 لیوان آب تصریح کرد: به خاطر داشته باشیم که هیچگاه نباید افزایش نوشیدن آب به صورت ناگهانی اتفاق بیفتد.