یکی از خورشتهای خوش طعمی که در فصل بهار زمان پختن آن فرا میرسد خورشت کنگر است. این غذا یک غذای تمام عیار و خوش طعم است و باعث برانگیخته شدن اشتهای شما میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه این خورشت را در اختیار شما قرار دادهایم.
طرز تهیه خورش کرفس
مواد لازم برای تهیه خورشت کنگر
- 250 گرم کنگر خرد شده و تفت داده شده
- 200 گرم نعناع و جعفری
- 200 گرم سبزی قورمه سبزی
- 250 گرم گوشت
- 2 عدد پیاز متوسط خرد شده
- 1 عدد پیاز متوسط
- نمک و ادویه به میزان لازم
- 2 قاشق غذا خوری رب نارنج
طرز تهیه خورشت کنگر
قبل از هرچیزی سبزیهای لازم برای تهیه این خورشت را لازم است که از قبل ترکیب و سرخ کرده باشید.
کنگرها را خوب بشویید و پاک کنید و سپس آنها را خرد کنید. درون یک تابه مقداری روغن بریزید و کنگرهای پاک شده را درون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا سبک شوند. هنگام خرد کردن کنگر توجه کنید که باید آن را از کرفس درستتر خرد کنید.
پیازهای خرد شده را درون یک قابلمه بریزید و کمی نمک و ادویه به آن اضافه کنید و آن را خوب تفت دهید.
گوشت را به پیازها اضافه کنید و آنها را با هم تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند.
سبزیها و کنگرهای سرخ شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
درون قابلمه مقداری آب بریزید و در آن را بگذارید و اجازه دهید تا کنگرها و گوشت کاملا بپزند.
بعد از اینکه یک ساعت قابلمه با در بسته روی حرارت بود یک عدد پیاز را به صورت کامل و برش نخورده درون آن بیندازید تا کاملا بپزد.
بعد از پختن پیاز آن را از قابلمه خارج کنید و کاملا میکس کنید و سپس میکس شده آن را به درون قابلمه بازگردانید. با انجام این کار خورش شما غلیظ و خوش طعم میشود.
در مرحله آخر و بعد از پخت کامل رب نارنج به آن اضافه کنید.
خورشت شما آماده سرو است و میتوانید از آن لذت ببرید.