ماهان شبکه ایرانیان

محمدی به الف خبر داد؛ گزارش زمین خواری بزودی در مجلس قرائت می‌شود / بازگشت ۱۵ هزار هکتار از اراضی ملی

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از تهیه گزارش زمین خواری از سوی کمیسیون برای قرائت در صحن مجلس خبر داد و گفت: ۱۵ هزار هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی که بصورت غیر قانونی تغییر کاربری و تصرف شده بود، به اراضی ملی بازگشت.

محمدی به الف خبر داد؛			گزارش زمین خواری بزودی در مجلس قرائت می‌شود / بازگشت 15 هزار هکتار از اراضی ملی

داود محمدی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار الف با اشاره به شکایات متعدد به کمیسیون اصل 90 مجلس در رابطه با زمین خواری، کوه خواری، دریا و ساحل خواری، جنگل خواری گفت: این شکایات هم از سوی افراد حقیقی به کمیسیون رسیده و هم از سوی افراد حقوقی و دستگاهها و نهادها.


وی افزود: تا کنون به 100 پرونده در این زمینه رسیدگی شد که تعداد زیادی از این پرونده ها برای رسیدگی قضائی تحویل دستگاه قضائی شد. البته برخی از پرونده های کمیسیون هم در حال بررسی و تکمیل است.


رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس با بیان اینکه بیشتر زمین خواریها در استانهای تهران، گیلان و مازندران صورت گرفته، تصریح کرد: در پرونده های کمیسیون مشخص شد که غالبا افراد از قوانین و همچنین کوتاهی های مسئولین سوء استفاده کردند.
محمدی گفت: ظرف هفته های آینده گزارش کمیسیون در این رابطه جمعبندی می شود و برای قرائت در صحن مجلس تحویل هیئت رئیسه مجلس خواهد شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان